Descoperire şocantă pe o plajă din Italia: s-au găsit un rinichi şi un ficat. Cele două organe ar fi umane

Mai mulţi turişti aflaţi pe o plajă din Italia au descoperit un ficat, un rinichi şi câteva bucăţi de carne. Autorităţile bănuiesc că organele ar fi umane, însă originea lor va fi stabilită cu exactitate după câteva teste specifice.

24 iun. 2022, 10:16
Descoperire şocantă pe o plajă din Italia: s-au găsit un rinichi şi un ficat. Cele două organe ar fi umane

Descoperire şocantă pe o plajă din Italia. Turiştii aflaţi pe o plajă din Lido di Latina au avut parte de o surpriză neplăcută în momentul în care au descoperit câteva organe, posibil umane.

Descoperire şocantă pe o plajă din Italia. Organe umane, găsite de turişti

Citeşte şi Un grup de români, care se dădeau surdomuți la cerșit, au fost arestați în Italia. Cum s-au justificat în fața polițiștilor

Un ficat şi un rinichi au fost găsite de turişti în urmă cu câteva zile, la interval de câteva ore, pe o plajă din Italia. Primul organ găsit a fost ficatul. Acesta a fost descoperit de un turist care înota în apropierea ţărmului. Bărbatul a alertat imediat Garda de Coastă.

La scurt timp, un copil care se juca în nisip, a găsit rinichiul pe plajă. De asemenea, o femeie ar mai fi găsit, în aceeaşi perioadă de timp, şi câteva bucăţi de carne.

Autorităţile urmează să stabilească originea organelor, care au fost trimise la un laborator din Roma. Anchetatorii bănuiesc că ar putea fi vorba despre organe umane, potrivit digi24. 

În zona în care au fost descoperite organele Garda de Coastă a început să facă verificări amănunţite.

Citeşte şi Poveste de iubire cu final tragic. Doi soți au murit la o distanță de patru zile unul de celălalt