Descoperire ŞOCANTĂ pe un VAS MILITAR PĂRĂSIT. Ce au surprins angajaţii în poze i-a îngrozit FOTO

O serie de imagini şocante, surprinse pe o fregată militară părăsită din Marea Britanie, a reuşit să pună poliţia pe jar. Astfel, angajaţii au fotografiat o fantomă cu un topor în mână.

04 aug. 2014, 06:50

Angajaţii veniţi să repare fregata au fost uimiţi să descopere în imagini chipul unui bărbat în vârstă, cu un topor în mână, care semăna cu o fantomă. Cu toate că la faţa locului a fost chemată poliţia, pe vas nu a fost găsită nicio persoană, potrivit Mirror.

Citeşte şi FANTOMA din ÎNCHISOAREA ALCATRAZ. Terifianta imagine surprinsă de o femeie cu telefonul MOBIL FOTO

Luna trecută am venit la docuri pentru a repara un vas. Lângă noi se afla o fregată militară veche şi am zis să o vizităm. Am făcut poze, iar atunci când i le-am arătat şefului meu, el a văzut fantoma cu toporul. Deoarece era un vas militar am chemat poliţia, dar nu au găsit pe nimeni„, a povestit bărbat care a făcut poze, Stevgoldhound.

Citeşte şi Te trec FIORII. O FANTOMĂ a fost FILMATĂ într-un bar. Imaginile îţi vor face pielea de găină VIDEO

Imaginile au făcut furori pe reţelele de socializare, cu toate că au existat şi sceptici care spun că ar fi vorba de un om al străzii care şi-a găsit refugiu în vasul respectiv, ca apoi să fugă atunci când a observat că persoane străine se urcă pe vas.