Descoperire şocantă. Un copil de 11 ani a fost găsit în comă alcoolică într-un şanţ

Localnicii din Murfatlar care l-au găsit au fost şocaţi de faptul că alături, copilul avea o sticlă de spirt pe jumătate goală. Dacă nu era descoperit la timp, copilul murea.

RomaniaTV.net
18 nov. 2012, 06:52
Descoperire şocantă. Un copil de 11 ani a fost găsit în comă alcoolică într-un şanţ

Un copil de 11 ani a fost găsit în comă alcoolică într-un şanţ, în Murfatlar.  Dacă nu era găsit la timp, minorul putea muri de frig, spun medicii.

Băiatul a fost găsit de câţiva trecători, într-un şanţ de pe marginea drumului, la ieşirea din localitatea Murfatlar. Iniţial, oamenii au crezut că minorul este mort, dar când s-au apropiat şi-au dat seama că respiră şi au chemat imediat o ambulanţă.

Medicii spun că este o minune că băiatul a scăpat cu viaţă. Norocul lui este că a fost găsit la timp şi era îmbrăcat gros, altfel risca să moară de frig.

După ce şi-a mai revenit, copilul le-a spus medicilor că este din Poarta Albă şi că a băut spirt. Copilul consumase o jumătate de sticlă de spirt.  Cazul a intrat în atenţia celor de la Protecţia Copilului Constanţa.

Dacă ancheta va stabili că minorul a ajuns în comă alcoolică din neglijenţa părinţilor, copilul va fi trimis într-un centru de plasament.