Deşi a apărut GOALĂ în Playboy, prietenii O SFĂTUIESC să se OPEREZE

Tara, cunoscută pentru hitul ”Poc”, pe care îl interpretează alături de Sonny Flame, a pozat, acum câteva luni, goală în Playboy, dar chiar şi aşa are "reclamaţii" din partea apropiaţilor când vine vorba de aspectul fizic. Prietenii artistei i-au sugerat acesteia să își opereze nasul, însă ea spune că îi este mult prea frică pentru a face asta.

RomaniaTV.net
01 nov. 2014, 13:06

Tara a pozat goală în Playboy, fiind vedeta copertei din luna iunie a acestui an. Chiar dacă pictorialul a fost unul foarte apreciat, au existat şi cârcotaşi care i-au reproşat că aspectul său fizic ar putea fi dus la nivel de perfecţiune.

„Mi s-a mai sugerat să fac o operaţie estetică, să-mi remodelez nasul, dar mi-e frică de această operaţie. Chiar dacă n-am trăsăturile perfecte, prefer să am personalitatea mea. Nici măcar n-am avut curiozitatea să merg la doctor, să văd măcar cum aş putea să-mi îmbunătăţesc imaginea”, a declarat Oana Holtea, alias Tara, pentru ziarulring.ro.

Cântăreaţa care anul acesta a lansat hitul „Poc” alături de Sonny Flame nu exclude definitiv posibilitatea de a apela la operaţiile estetice, dar, momentan, spune că nu e cazul.

„Mă gândesc la operaţiile estetice din perspectiva bătrâneţii. Adică aş apela la medic doar pentru a-mi scoate ridurile, ceva în genul ăsta. Aş fi făcut o intervenţie chirurgicală la nas, numai dacă aveam o problemă strict medicală, deviaţie de sept. În acest caz, dacă starea s-ar fi agravat, cu siguranţă aş fi optat pentru operaţie. Nu vreau să-mi fac nicio operaţie estetică, sunt mulţumită de cum arăt. Mă simt bine aşa cum sunt, naturală. Acum în showbiz sunt foarte multe fete îmbrăcate în plastic sau în silicon. Mă gândesc la anumite retuşuri, dar undeva după 40 de ani. Eu nu beau cafea, alcool, nu fumez şi încerc să-mi păstrez tenul cât mai curat”, a mai adăugat solista.

Vezi şi: Femeia cu cei mai mari sâni din România: „Cea mai erotică propunere…”