Femeia cu cei mai mari sâni din România: „Cea mai erotică propunere…”

Adina Barbu este una dintre cele mai sexy femei din România, iar sânii ei i-au făcut pe mulţi să o numească noua Nicoleta Luciu.

01 nov. 2014, 09:42
Femeia cu cei mai mari sâni din România: „Cea mai erotică propunere…”

Adina Barbu, vedeta care a pozat în luna octombrie pentru revista Playboy, a vorbit despre cele mai erotice experienţe din viaţa ei. Adina a dezvăluit că iubitul ei a cucerit-o doar cu o privire. „Iubitul meu mă face să simt fluturi în stomac. Cea mai erotică propunere? Privirea şi modul în care mi-a zâmbit iubitul meu m-au cucerit din primul moment. La un bărbat, apreciez inteligenţa, maturitatea şi simţul umorului. Urăsc minciuna”, a recunoscut Adina pentru ziarulring.ro.

Femeia cu cei mai mari sâni naturali din România: Un nou pictorial topless GALERIE FOTO

Bruneta a mai vorbit despre cariera sa de fotomodel şi motivele pentru care a apărut în Playboy. Job-ul visurilor ei e să lucreze în televiuziune şi speră ca noua apariţie în Playboy să o ajute în carieră: „Am mai pozat şi pentru alte reviste, dar întotdeuana mi-am dorit să apar şi în Playboy. Este un brand foarte cunoscut, sunt mândră de pictorial şi cred că această apariţie o să mă ajute mai departe în cariera mea de fotomodel”.