Deși are 53 de ani, Stana Izbașa arată ca la 20. Artista pare că nu a îmbătrânit deloc, iar fanii sunt uimiți de look-ul ei

Chiar dacă a trecut de 50 de ani, Stana Izbașa arată fenomenal și are grijă să fie la curent cu tendințele. Chipul ei este lipsit de semnele îmbătrânirii.

18 ian. 2023, 13:42
Deși are 53 de ani, Stana Izbașa arată ca la 20. Artista pare că nu a îmbătrânit deloc, iar fanii sunt uimiți de look-ul ei
Stana Izbașa a descoperit secretul tinereții veșnice

Stana Izbașa surprinde cu modul în care reușește să se mențină la vârsta de 53 de ani. Artista sfidează bătrânețea și pare să rămână veșnic tânără, fără să apeleze la operații estetice.

Cea mai recentă postare de pe contul de Instagram al cântăreței i-a surprins pe fani. Aceasta s-a afișat într-o ipostază de adolescentă, cu perle pe cap, gene false și machiaj strident. Se pare că aceasta a folosit și câteva filtre, deoarece tenul pare foarte matifiat.

Citește și: Triunghi amoros în Maldive? Armin Nicoară rupe tăcerea: „Se vede cum o sărut pe naşa Georgiana Lobonţ”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Stana Izbasa (@stana_izbasa_oficial)

Cu toate astea, Stana Izbașa arată foarte bine și nu lasă vârsta să îi afecteze în vreun fel aspectul fizic.

„Stimata doamna, va respectam și iubim / Cea mai frumoasa ❤❤❤salutari din Spania 🥰🥰🥰 / Doamne cat de frumoasa ești😍🤗😘🌹 / Wow nu uita că ești frumoasă unică și specială for You 🌹💖😘 Kisses Love You 💋💋💋💋 / Seară frumoasă suflet minunat și frumos 💖😘 weekend minunat 💖💖💖 O doamnă foarte frumoasă și un suflet minunat 🌹💖”, au scris câțiva dintre fani la postare.

Citește și: Boala cruntă cu care a fost diagnosticat Leon, fiul lui Kamara. Artistul luptă la Survivor ca să strângă bani de operație

Stana Izbașa, condamnare cu suspendare

În 2006, artista a primit o condamnare cu suspendare de 2 ani și 6 luni pentru că a dat mită în valoare de 3.500 de dolari pentru obținerea unei diplome de la Facultatea de Drept din cadrul Fundației Române pentru Tineret din Băile Herculane, fără să fi participat la cursuri.

„Afacerea spăgilor de la Facultatea de Drept din cadrul Fundației Române pentru Tineret (FRPT) din Băile Herculane (județul Caraș-Severin) a fost soluționată definitiv, după ce Înalță Curte de Casație și Justiție s-a pronunțat asupra recursurilor declarate în dosarul de corupție instumentat de fostul PNA.

Magistrații instanței supreme au admis în întregime recursul procurorilor Anticorupție din Timișoara, astfel că renumita cântăreață de folclor Stana Izbasa s-a ales cu o condamnare penală, cu suspendare, de doi ani și șase luni pentru fals intelectual, uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale”, scria România Liberă la acea vreme.