Deși are un salariu fabulos la Antena Stars, Gabriela Cristea vrea să dea lovitura în afaceri: „Pregătim pentru Valentine’s Day, Dragobete, 1 martie și 8 martie!”

Gabriela Cristea le-a dezvăluit recent fanilor săi proiectul la care a lucrat în ultima perioadă. Prezentatoarea a decis să lanseze o nouă afacere și are de gând să facă bani anul acesta.

01 feb. 2023, 19:37

Gabriela Cristea are mereu grijă să îți țină fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei, motiv pentru care a făcut un nou anunț pe rețelele de socializare.

Deși are un salariu fabulos la Antena Stars, unde lunar ar câștiga circa 10.000 de euro, soția lui Tavi Clonda vrea să se lanseze în afaceri și să câștige mulți bani anul acesta, conform fanatik.ro

Citiți și: Gabriela Cristea traversează o perioadă de coșmar. Soția lui Tavi Clonda a mărturisit că se află într-un impas: „Starea mea de spirit nu este tocmai grozavă”

După ce anul trecut și-a deschis un magazin online de haine, Gabriela Cristea a dezvăluit recent proiectul la care a lucrat în ultima perioadă și este extrem de entuziasmată.

Gabriela Cristea reușește să îmbină foarte bine viața personală cu cea profesională. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu artistul Tavi Clonda cu care are două fetițe superbe.

Proiectul de suflet cu care Gabriela Cristea speră să dea lovitura

Astfel, prezentatoarea are de gând să se lanseze în afaceri și este optimistă că noul său proiect va fi unul de succes, mai ales că a lucrat cot la cot cu soțul ei, Tavi Clonda.

Este vorba despre un studio foto special, cu diferite decoruri, unde oamenii pot veni să facă ședințe profesioniste și să se aleagă cu amintiri pe viață.

„În sfârșit vă dezvălui la ceea ce lucram. Fac un studio foto cu niste cornere cu totul speciale. Aceasta este o jumătate pentru că nu este gata încă. Mai avem de pus cap la cap niște decoruri. Pregătim pentru Valentine’s Day, Dragobete, 1 martie și 8 martie, dar și pentru perioada Paștelui. Dacă vreți să vă faceți proze frumoase, cu decoruri extraordinar de frumoase, vă așteptăm la noi!”,  a spus Gabriela Cristea.

Citiți și: Coşmarul prin care a trecut Gabriela Cristea când a pierdut sarcina: „În primă fază te doare sufletul, dar când începe durerea fizică nu ştii ce să mai faci”