Gabriela Cristea traversează o perioadă de coșmar. Soția lui Tavi Clonda a mărturisit că se află într-un impas: „Starea mea de spirit nu este tocmai grozavă”

Chiar dacă are o carieră de succes și o familie frumoasă, Gabriela Cristea recunoaște că are momente în care simte că vrea să renunțe la tot.

01 feb. 2023, 10:47
Gabriela Cristea traversează o perioadă de coșmar. Soția lui Tavi Clonda a mărturisit că se află într-un impas: „Starea mea de spirit nu este tocmai grozavă”
Gabriela Cristea, cu moralul la pământ

Gabriela Cristea este o prezentatoare îndrăgită, soție și mamă devotată și femeie de afaceri, reușind să îmbine foarte bine viața personală cu cea profesională. Chiar dacă mereu se afișează cu zâmbetul pe buze, cu spor de muncă și foarte dornică să facă totul să meargă așa cum trebuie, vedeta are momente când simte că nu mai poate.

Gabriela Cristea, momente grele în viața de familie

Prezentatoarea îți ține mereu fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei, pe Instagram. De curând aceasta a apărut destul de abătută și afectată de ceea ce se întâmplă în jurul ei. Gabriela Cristea spune că că nu mai privește lucrurile cu optimism și nu mai are același chef de muncă. Starea ei îi afectează și relația cu fetițele sale care o îi pun foarte mult răbdarea la încercare.

Citește și: Marina Almășan nu consumă niciodată acest aliment și se menține în formă și la aproape 60 de ani: „Nu mai miroase demult în bucătăria mea așa”

Pentru că nu îi place deloc starea pe care o are, vedeta le-a cerut sfaturi celor care o urmăresc, pentru a ajunge din nou pe linia de plutire.

„Neața, dragilor. Voiam să vă zic că sunt într-o stare mai specială. Pentru mine astăzi e Blue Monday. Deci m-am trezit de dimineață cu un chef de a mă culca la loc, ceva de speriat și voiam să vă întreb cum rezolvați voi problemele când vă simțiți extenuați, fără putere și parcă într-un impas. Cel mai mult mă derutează sau mă face să mă simt disconfortant când nu reușesc să mă înțeleg cu fetele.

A fost o dimineață foarte grea la grădiniță, pentru că niciuna nu voia să rămână, iar eu aveam foarte multă treabă azi. Și ce faci? Ce faci când fiica cea mare plânge că ea nu vrea să rămână la prânz, că ea vrea ceva dulce de dimineață, de la prima oră? Cea mică, deși era în toane bune și voia să facă tot ce o rugam, se ia după cea mare. Și uite așa am ajuns să stau vreo 45 de minute și să aștept după ele la grădiniță, până când am reușit să plec.

Citește și: Anca Dumitra, celebra „Geanina” din Las Fierbinţi, momente grele. Nunta cu milionarul austriac, aproape de anulare

Probabil că nici starea mea de spirit de acum nu este tocmai grozavă. Cum treceți voi peste momentele astea? Cum faceți față, pentru că nu există nimic care să mă întristeze mai tare decât momentele în care nu reușesc să mă înțeleg cu fetele. Sinceră să fiu, la momentul ăsta îmi vine să abandonez toate proiectele pe care le am, să mă duc acasă, să mă culc și să mă trezesc mâine, dar nu pot. Am multă treabă. Acum sunt în fața atelierului și nu-mi vine să intru”, a povestit Gabriela Cristea, pe Intagram.