Deşi „SELFIE” este cuvântul anului, un altul câştigă din ce în ce mai mult teren. Vezi care este

Deşi "selfie" a fost ales cuvântul anului de dicţionarele Oxford, "braggie" câştigă tot mai mult teren în domeniul fotografiilor de pe reţelele de socializare.

22 nov. 2013, 12:05
Deşi „SELFIE” este cuvântul anului, un altul câştigă din ce în ce mai mult teren. Vezi care este

„Braggies” sunt fotografii postate pe reţelele de socializare doar pentru a-i face invidioşi pe „prieteni”, potrivit Agerpres. „Braggies” clasice sunt fotografii pe o plajă paradisiacă, într-un hotel luxos sau în care personajul bea un cocktail lângă o piscină.

Conform unui sondaj realizat de Hotels.com în Marea Britanie, 5,4 milioane de persoane au postat fotografii numai cu scopul de a-i face pe „prieteni” invidioşi, la numai zece minute după ce au ajuns în locul unde îşi vor petrece vacanţa sau la o petrecere.

Nimic nu este lăsat la voia întâmplării în imagini. Şapte persoane din zece recunosc că au „îmbunătăţit” fotografiile înainte să le posteze, iar alţii le fac astfel încât să ascundă părţile corpului de care nu sunt foarte mândri.

Cei intervievaţi au spus că postează „braggies” ca să pară mai interesanţi şi să le crească popularitatea pe reţelele de socializare.