Despărţire cu scandal în showbiz. Raluca l-a urmărit şi l-a prins de două ori în flagrant cu amanta

Raluca Podea dezvăluie metoda prin care l-a prins pe Gabriel Podea că o înșela. Este prima dată când vorbește deschis despre divorț.

01 sept. 2023, 09:32

Gabriela Podea dezvăluie metoda pe care a folosit-o pentru a îl prinde pe fostul soț cu amanta. Vedeta nu a avut o viață ușoară deloc. Gabriel podea va avea nuntă cu Irina Pavlenco.

Raluca Podea este una dintre vedete din România care nu au avut o viață ușoară. Ea s-a căsătorit de la o vârstă fragedă cu Gabriel Podea, cel care, conform altor surse din media, ar fi păsărit-o într-un mod brutal. Ea nu a avut un parcurs ușor, fiind divorțată la doar 21 de ani, cu un copil. De asemenea, vedeta și-a început cariera în România ca model, iar visul ei cel mai mare a fost de a deveni foarte cunoscută. Între timp, vedeta a intrat în televiziune, acolo unde și-a făcut numele și mai auzit.

Raluca Podea nu a vorbit aproape deloc despre momentul divorțului și al abandonului de către fostul soț. Cu ocazia unui interviu, vedeta a spus câteva informații, mai ales că Gabriel Podea urmează să se căsătorească cu  Irina Pavlenco, una dintre solistele de la Sweet Kiss, o trupă de muzică care făcea ravagii în anii 2000. Cu atât mai mult, fiul lui Gabriel și Raluca Podea are 14 ani, iar solista de la Sweet Kiss ar avea grijă ca de propriul copil. Din păcate, Irina Pavlenco, în vârstă de 43 de ani, nu a putut avea copii din cauza unui avort făcut în tinerețea sa.

Delia, pusă la zid după lansarea semi-manelei „Sirena Apelor”. Au atacat-o dur: „Să ne ferească Dumnezeu de așa ceva“

„Am preferat să iau eu inițiativa, sunt o femeie independentă, am fost întotdeauna și l-am crescut singură. Nu erau neînțelegeri, era vorba de infidelitate și eu nu pot să accept lucrul acesta. Eu am o vorbă că orice om merită o a doua șansă. A fost prima dată când l-am prins, după o lună de zile i-am acordat a doua șansă și l-am prins din nou cu aceeași persoană.

Eu am și un feeling mai bine dezvoltat, am niște premoniții și am început să simt lucrul acesta așa că bine înțeles că l-am urmărit și cum l-am urmărit din prima, l-am și prins. El nu s-a gândit și evident că l-am urmărit și l-am prins.

A venit apoi și perioada în care a început să îmi spună să ne împăcăm, să trecem peste această situație. I-am spus că îl mai prind cu aceeași persoană totul între noi s-a terminat și… ce să vezi.. l-am prins tot la ea și așa s-a încheiat totul.

Nu am putut să trec peste lucrul acesta pentru că nu era o femeie sau o fată superioară mie. Nu aveam de ce să mă simt prost, măcar aș fi zic că a ales mai bine. Dar, dacă a ales mai prost nu puteam să trec peste și atunci i-am zis adio!”, a povestit Raluca Podea, la emisiunea on line wownews.

După ce l-a prins de trei ori că a înșelat-o, Raluca Podea a mărturisit că momentul despărțirii a fost foarte greu, și nu din punct de vedere emoțional, cât din cauza tensiunilor financiare cu care se confrunta diva.

Scandal uriaș în familia Ralucăi Podea! Vedeta a ajuns la Poliție din cauza rudelor tatălui decedat: „Mi-au pus smoală pe încuietoarea porții ca să-mi blochee accesul în casă”
„A fost foarte greu. Eu am plecat de acasă, mi-am lăsat acolo toate lucrurile. Făcusem un credit, fiul meu avea un an. Stăteam la mama acasă și mă uitam cum zilele trec, nu mai aveam atât de mulți bani pentru că eu lucrasem și nu m-am mai dus la muncă tot din cauza lui și atunci m-am tot gândit dacă stau acasă, copilul meu nu o să aibă ce să mănânce și eu nu pot să stau să depinde de mama mea, dar asta nu se va putea la infinit.

Am decis atunci să mă duc la muncă și copilul să-l duc la o grădiniță privată.(…) Nu ajunsesem persoană publică atunci așa că m-am dus și m-am angajat la un salon faimos din Herăstrău. Câștigam super bine(…) A fost un divorț la notar, a venit de comun acord și nu am întâmpinat probleme”, a mai spus blondina, potrivit sursei precizate.