Scandal uriaș în familia Ralucăi Podea! Vedeta a ajuns la Poliție din cauza rudelor tatălui decedat: „Mi-au pus smoală pe încuietoarea porții ca să-mi blochee accesul în casă”

De anul trecut de când tatăl ei s-a stins, Raluca Podea trăiește un coșmar continuu. Și asta din pricina moștenirii, din cauza căreia se află în conflict cu unchiul ei, fratele tatălui.

16 iun. 2023, 17:13

Raluca Podea (34 de ani) nu-și poate trăi liniștită doliul, asta pentru că unchiul ei vrea locuința în care a trăit fratele lui, locuință pe care, legal, o moștenește copilul defunctului. Bărbatul nu pare să fie interesat să afle ce drept are la averea fratelui său, ci acționează cum îl  taie capul. Mai exact, i-a blocat accesul în locuință nepoatei sale… sigilând clanța cu smoală.

Raluca Podea a ajuns la Poliție din cauza rudelor tatălui decedat: „Mi-au pus smoală pe încuietoarea porții ca să-mi blochee accesul în casă”

Blondina a făcut tot ce ține de ea să rezolve conflictul cu unchiul în mod civilizat, dar, în cele din urmă, a ajuns la Poliție. Unchiul ei s-a ales, astfel, cu o plângere penală.

Am decis să merg la Poliție pentru că m-am săturat de răul pe care tot încearcă să mi-l facă prin diferite metode. Au schimbat încuietoarea la ușă. De fapt, nu au schimbat ei, l-au pus pe un domn din sat. Acel domn are antecendente penale și ei îl pun, de fiecare dată, să schimbe încuietoarea la ușa de la intrare, îl pun să-mi blocheze poarta ca să nu pot să intru. Ultima dată, am schimbat eu lacătele și mi-au pus smoală sau picătură de lumânare și nu am mai putut să intru să-mi deschid casa. Așa că am preferat ca lucrurile astea să le fac pe cale legală și să merg direct la Poliție.

Am făcut bine pentru că i s-a pus în vedere și a fost și amendat. De aici înainte, aștept să văd dacă o să mai intre el. Eu nu aveam nici o problemă dacă el era un om de bună credință, dar să vii să faci rău, nu înțeleg de ce! Eu nu i-am făcut niciodată rău omului ăstuia!”, a declarat Raluca pentru Click!

Citeste si Shakira a uitat de Pique. Spaniolii au aflat cine este iubitul celebru al divei din Columbia

Raluca Podea, amenințată cu interlopii puși de fratele tatălui ei

Unchiul Ralucăi locuiește într-o casă aflată în aceeași curte în care se află și casa în care a locuit tatăl Ralucăi. Acum, bărbatul vrea să pună mâna și pe casa fratelui său decedat care, legal, îi revine Ralucăi. Vedeta i-a promis tatălui ei, pe patul de moarte, că nu va ceda în ruptul capului această moștenire și că nici nu va vinde casa.

Am fost amenințată cu interlopi, terorizată, mi-au schimbat și blocat ușa la poartă, la casă. Nu m-au lasat să intru în curte! Dar, eu nu mă sperii așa ușor! Suntem în proces! Tot ce vreau e să mă lase în pace. Dacă tatăl meu trăia, nu aveau tupeul acesta!”, a mai declarat Raluca Podea, pentru Click!

Citeste si Dorian Popa, gata să dea lovitura cu o nouă afacere / Câți bani câștigă lună de lună „Hâtzul”