Francois Hollande anunţă separarea de partenera sa, Valerie Trieweiler

Francois Hollande, preşedintele francez, a anunţat, sâmbătă, pentru AFP, separarea de partenera sa, Valerie Trierweiler, la două săptămâni după scandalul mediatic privind idila lui cu actriţa franceză Julie Gayet.

25 ian. 2014, 19:09
Francois Hollande anunţă separarea de partenera sa, Valerie Trieweiler

Precizând că vorbeşte în nume personal şi nu în calitate de şef al statului, fiind vorba despre ‘viaţa sa privată’, Francois Hollande a declarat: ‘Eu ştiu că am pus punct vieţii mele comune cu Valerie Trierweiler’.

Preşedintele francez s-a angajat pe 14 ianuarie în timpul unei conferinţe de presă să clarifice situaţia relaţiei sale de cuplu cu Valerie Trierweiler, după dezvăluirile făcute de revista Closer la 10 ianuarie referitoare la aventura sa cu actriţa franceză Julie Gayet de 41 de ani, notează Agerpres.

Imagini fierbinţi cu amanta preşedintelui francez. Actriţa Julie Gayet a apărut complet goală

Trierweiler îşi va relua activităţile de caritate cu o vizită în India pe care o va începe duminică, iar Hollande a dorit să soluţioneze chestiunea până atunci.

Potrivit sondajelor de opinie, Francois Hollande (59 de ani) este cel mai nepopular preşedinte din Franţa modernă. El are patru copii dintr-o relaţie anterioară cu Segolene Royal, membră a conducerii Partidului Socialist francez şi candidată din partea acestuia la alegerile prezidenţiale din 2007. Royal a anunţat separarea de Hollande la scurt timp după ce ea a pierdut acel scrutin în favoarea conservatorului Nicolas Sarkozy.

Citeşte şi Fotografie senzaţională cu Francois Hollande. Iubita oficială, amanta şi mama copiilor săi, în aceeaşi poză