Irinel Columbeanu nu regretă că a pierdut averea: „Nu m-am simțit niciodată atât de bine ca acum”

Irinel Columbeanu nu regretă că a pierdut averea de 150 de milioane de euro. Omul de afaceri s-a mutat de la celebra vilă din Izvorani, cu chirie într-un apartament cu două camere. Fostul magnat s-a obişnuit rapid în noua casă, dar şi cu faptul că trebuie să trăiască cu puţin

25 aug. 2021, 23:09
Irinel Columbeanu nu regretă că a pierdut averea: „Nu m-am simțit niciodată atât de bine ca acum”

Irinel Columbeanu nu regretă că a pierdut averea. „Nu m-am simțit niciodată atât de bine ca în prezent, sentiment prilejuit probabil și de răgazul pentru introspecție fortuit generat de pandemie.

Realizarea faptului că la orice oră nivelul (cu care plecăm dincolo) a ce sălășluiește în oricare din noi constă nu atât în valoarea acumulărilor materiale agonisite, cât în felul reacției pe care simte să o aibă atunci când în cale i se ivește deposedarea de acestea. Da, cu ușurință, probabil fiindcă eram deja obișnuit.

Semnificația drumului oricui în viață. “Răbdare, toate la timpul lor”, ar fi o părere, nu un sfat, celor care simt că nu ar trebui să treacă degeaba prin viață„,  a declarat Irinel Columbeanu pentru Ciao.ro.

Citeşte şi: Irinel Columbeanu, despre despărțirea Monicăi Gabor de Mr. Pink și viitorul Irinucăi: „Nu va renunța”

Irinel Columbeanu nu regretă că a pierdut averea

Puţină lume cunoaşte faptul că afaceristul Irinel Columbeanu a avut o poreclă ingenioasă în tinereţe. Aceasta a fost dezvăluită de prietenul lui, regretatul Paul „PCR” Cornăţeanu.

Columbeanu a avut un drum lung și anevoios până când a ajuns celebrul om de afaceri cu vilă în Izvorani și mașini de lux. În tinerețe, Irinel Columbeanu era o fire rebelă. Purta plete şi fuma, iar din cauza asta, în perioada liceului, a avut nota 9 la purtare, ceea ce i-a adus pierderea premiului întâi, scrie cancan.ro.

A visat toată copilăria să depăşească situaţia financiară „modestă şi austeră” a familiei în care s-a născut. A făcut negustorie de la 14 ani, când a fost trimis într-o tabără internaţională în Franţa. Irinel a cumparat atunci din ţară obiecte artizanale ieftine, pe care le-a vândut occidentalilor. La 19 ani, şi-a cumpărat prima maşină, un Trabant.