Despărţirea sfârşitului de an. Feli Donose şi tatăl fetiţei s-au despărţit: „Ne-am iubit, dar, de la un timp, nu ne-am mai potrivit”

Feli Donose şi tatăl fetiţei s-au despărţit. Este vestea care a şocat fanii în dimineaţa zilei de miercuri. Cei doi formau un cuplu îndrăgit de public, chiar dacă a fost extrem de discret, asta pentru că fostul partener al artistei nu face parte din showbiz.

28 dec. 2022, 12:46

Feli Donose şi tatăl fetiţei s-au despărţit. Într-o postare făcută pe Instagram, artista a spus că ea și Cătălin au decis de comun acord să se despartă. A mai mărturisit că relația cu iubitul său a fost una specială, dar de la un timp, nu s-au mai potrivit.

Citeşte şi: Feli Donose a răbufnit pe reţelele de socializare: „Am obosit să văd cum decolteul dictează”

Feli Donose şi tatăl fetiţei s-au despărţit

Cântăreața a mai spus că mereu îi va lega o prietenie frumoasă, având în vedere că au un copil împreună, o fetiţă pe nume Nora Luna. Feli a încheiat mesajul spunând că își dorește discreția, însă nu a dezvăluit motivul pentru care au luat o astfel de decizie.

Mai sunt câteva zile până în 2023, iar eu vreau să intru în noul an curată și fără secrete. Așa că, vreau să știți de la mine că eu și Cătălin am hotărât de comun acord să ne despărțim. Ne-am iubit, dar, de la un timp, nu ne-am mai potrivit.

Pe mine și Cătă ne leagă de aici încolo o relație de prietenie frumoasă, mult respect și cel mai important, rolul de părinți ai Norei Luna. Rog presa să ne respecte intimitatea, așa cum și eu am respectat presa la începutul carierei mele. Să avem un 2023 înfloritor”, a scris Feli Donose, într-o postare distribuită pe Instagram.

Cine este Cătălin, bărbatul cu care Feli Donose are o fetiţă

Povestea de dragoste dintre Feli Donose și Cătălin a început acum cinci ani, pe când fostul iubit al artistei se afla în Germania. La acel moment, nu au existat prea multe detalii despre relația celor doi, căci cei doi au preferat să țină relația departe de ochii curioșilor.

Abia după ce a devenit mamă pentru prima dată, artista a mărturisit că este implicată într-o relație și că este mai fericită ca niciodată de când l-a întâlnit pe Cătălin.