Feli Donose a răbufnit pe reţelele de socializare: „Am obosit să văd cum decolteul dictează”

Feli Donose a răbufnit pe reţelele de socializare. În urmă cu mai mulţi ani, artista a trecut printr-o transformare radicală după ce a slăbit zeci de kilograme. Recent, a avut o "descărcare de suflet", unde a ţinut să puncteze câteva lucruri.

19 oct. 2022, 17:34
Feli Donose a răbufnit pe reţelele de socializare: „Am obosit să văd cum decolteul dictează”
Feli Donose a răbufnit pe reţelele de socializare

Feli Donose a răbufnit pe reţelele de socializare, asta după ce a a fost criticată în mediul online pentru felul în care arată și pentru alegerile vestimentare. Vedeta în vârstă de 36 de ani a observat că orice ai face, oricâteva kilograme ai avea sau cum te îmbraci, lumea mereu va găsi un lucru prin care să te judece.

Citeşte şi: Cum a slăbit Feli Donose peste 30 de kilograme în șase luni! Secretul dezvăluit de vedetă!

Feli Donose a răbufnit pe reţelele de socializare

Atenție, Descărcare de suflet

Când eram grasă și frumoasă: Mamă, Feli! Acoperă șuncile alea! Când eram slabă: Feli, acum că ești slabă de ce te îmbraci larg? Totuși, parcă ești prea slabă! Erai mai frumoasă mai plinuță. Când mă îmbrac “mai mulat”: S-a pitziponcit și asta. Când mă îmbrac masculin: Da’ ce? Ai p*** între picioare?

Dacă nu “arăți piele”, ești ca o măicuță. Când ai decolteu: OMG! EȘTI MAMĂ! Ce-i cu decolteul ăla? De parcă decolteul nu e parte din femeie, fie că îl acoperi sau nu. Mă lovesc și eu de “problema” asta, dar hai să vă zic de ce nu-mi mai pasă.

Un lucru e cert, oamenii o să te judece indiferent de cum arăți sau ce faci. Am obosit să văd cum decolteul sau alte părți ale corpului dictează cum este o femeie, ce gândește sau cum face. Așa că, frumoasa mea, poarta ce vrei, cum vrei, asumat și poate chiar cu un aer “arogant”. Ești șmechera lumii fix așa cum simți să fii!

Oameni “bine intenționați” care să vă comenteze viața se găsesc la tot pasul. Cu decolteul la purtător și un pahar de rosse, te pup din lumea mea!„, este mesajul postat de Feli Donose, pe pagina sa de Facebook.