Despre sarcină: Lucruri la care să te gândeşti înainte să rămâi însărcinată

Sa fii mama este, intr-adevar, complicat insa iti si ofera cele mai mari satisfactii. Este foarte important pentru femei sa stie cat mai multe despre sarcina inainte de a porni pe acest drum, pentru a sti daca sunt sau nu pregatite.

RomaniaTV.net
11 sept. 2013, 20:45
Despre sarcină: Lucruri la care să te gândeşti înainte să rămâi însărcinată

Sunt multi factori care influenteaza starea unei gravide, astfel incat ea trebuie sa analizeze mai multe elemente inainte de a vorbi despre sarcina.

Despre sarcina #1: Sunteti pregatiti emotional?

Sa fii parinte nu este deloc o meserie usoara. Viata nu va mai fi la fel dupa venirea pe lume a copilului. Prioritatile se vor schimba. De aceea si tu, si sotul tau ar trebui sa fiti pregatiti emotional. Cel mic are nevoie de liniste, de dragoste, de armonie pentru a creste fericit si sanatos.

Despre sarcina #2: Aveti o locuinta stabila?

Unul dintre lucrurile cele mai importante pentru un bebelus este siguranta. El are nevoie de un loc in care sa se simta ocrotit. Bebelusului nu-i face deloc bine sa fie mutat din casa in casa pentru ca parintii  lui sunt nevoiti sa schimbe din diverse motive locuinta. Daca stati cu chirie ar fi bine sa va gasiti un contract pe termen lung, astfel incat sa-i asigurati bebelusului stabilitatea de care are nevoie.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro