Destin crunt, toată familia e distrusă. O tânără de 20 de ani a murit subit în brațele tatălui ei, la câteva minute după ce a spus că se simte rău

O tânără de 20 de ani a murit în brațele tatălui său, la scurt timp după ce i-a spus acestuia că nu se simte bine.

01 mart. 2023, 19:31
Destin crunt, toată familia e distrusă. O tânără de 20 de ani a murit subit în brațele tatălui ei, la câteva minute după ce a spus că se simte rău

Fratele tinerei a povestit că a primit un apel și a aflat că sora lui de 20 de ani s-a stins din viață. A murit în brațele tatălui ei, la scurt timp după ce i-a spus că nu se simte bine.

Libbey Peverall, în vârstă de 20 de ani, și-a pierdut viața în locuința ei din Londra, săptămâna trecută. Tânăra a suferit un atac de cord, cu toate că nu avea nicio boală. A fost un șoc uriaș pentru toată familia și pentru prieteni.

„Era o fată frumoasă, era absolut uluitoare. Nu spunea un cuvânt rău despre nimeni și își făcea mereu griji pentru mama și tata”, a spus fratele lui Libbey, Charlie.

Citește și O tânără fotomodel din Hong Kong a fost ucisă și măcelărită cu bestialitate de fostul soț. Bărbatul a fost prins și arestat

Tânăra era în depresie și a dus o adevărată luptă cu stările sale. A fost agresată la școală când era mică, iar de la 14 ani a început să învețe de acasă.

Avea o pasiune uriașă pentru fotbal și mergea mereu cu fratele ei la meciuri importante. Pentru fratele tinerei a fost cea mai cumplită veste pe care a primit-o vreodată.

„S-a trezit luni și tatăl meu a spus „vrei o ceașcă de cafea?”. Întotdeauna bea cafea dimineața, dar atunci a spus că preferă să bea o ceașcă de ceai. Așa că i-a făcut o ceașcă de ceai, iar apoi, dintr-o dată, ea a spus „Mă doare în piept”. Suferea de atacuri de panică, s-a ridicat și apoi s-a prăbușit în brațele tatălui meu. Tata chiar a făcut tot posibilul să o ajute, totul. A încercat atât de mult. În aproximativ cinci sau 10 minute, au apărut ambulanțele și au încercat timp de aproximativ o oră și jumătate, cu mama și tata spunând: „Te rog, nu renunța””, a povestit îndurerat fratele tinerei.

Citește și Tânăra pe care iubitul a închis-o în portbagaj și i-a dat foc, mărturii cutremurătoare: „Acceptasem ideea că voi muri”

Charlie, fratele tinerei, a aflat că sora lui nu mai e prin telefon și a mărturisit că mama lui e în continuare în șoc și nu poate să accepte ce s-a întâmplat.

„Am țipat în mașină, m-a șocat. Am făcut totul împreună, am făcut fotbal împreună și chiar înainte de Crăciun am mers împreună în Winter Wonderland. Era singura mea soră și toată lumea spune „Știu cum te simți”, dar până nu i se întâmplă cuiva, ceea ce nu i-aș dori nici celui mai mare dușman al meu, nu știi cum se simte. Mama mea este în șoc, încerc să rămân puternică pentru ea”, a adăugat tânărul.