Tânăra pe care iubitul a închis-o în portbagaj și i-a dat foc, mărturii cutremurătoare: „Acceptasem ideea că voi muri”

Tânăra răpită și băgată în portbagajul mașinii căreia iubitul i-a dat foc le-a povestit anchetatorilor din nou experiența cumplită pe care a trăit-o.

08 feb. 2023, 15:51
Tânăra pe care iubitul a închis-o în portbagaj și i-a dat foc, mărturii cutremurătoare: „Acceptasem ideea că voi muri”

Tânăra a spus că a sunat la 112 de două ori. Prima dată a fost atunci când bărbatul a pornit mașina, iar a doua, atunci când a simțit fumul.

Citește și Detalii neștiute despre viața lui „Gicuță din Apărători”. Cine e manelistul care și-a închis iubita în portbagaj și i-a dat foc

„Nu știu dacă și-a dat seama că am sunat la 112, telefonul era conectat prin Bluetooth în mașină, iar eu când am sunat din portbagaj, nu auzeam nimic și nu înțelegeam de ce. La scurt timp, el a oprit mașina și am apucat să primesc locația (n.r. linkul de localizare de la STS)”, a spus ea pentru RomâniaTv.

Întrebată dacă și-a dat seama că dă foc mașinii, tânăra a spus: „Nu. Când a oprit mașina ultima dată, mă gândeam că stă pe loc. Nu mă gândeam că dă foc”.

„M-a lovit. Nu am de unde să știu dacă era drogat. Am mai avut divergente. Nici dacă face o zi de pușcărie, nici dacă face 30 de ani, pe mine nu mă ajuta cu nimic. Mi-a fost teamă că o să mor. Atunci când am simțit fumul ăla am crezut că nu mă mai salveaza nimeni. Știam că am 6% baterie. Am accesat link-ul după ce am închis primul apel și mă gândeam dacă oare mă mai urmărește cineva de la 112. Eu am sunat imediat cum m-a băgat în portbagaj. Prima oară am sunat din portbagaj. Eram în mers când am sunat. Cum a plecat de pe loc, eu fiind în portbagaj, atunci am sunat prima dată. A reușit să mă bage în portbagaj fiindcă avea un cuțit în mână, un briceag. Nu m-am opus foarte mult. Îmi era teamă să nu mă înjunghie. M-a mai lovit, dar nu s-a ajuns până aici. Au fost multe motive pentru care ne-am luat la ceartă, de o vreme ne certăm din orice. Printre care și acei bani. Nu este o datorie veche. Îi dădusem banii în seara aia. Nu a respectat promisiunea. A zis că îmi dă banii după ce cântă”, a continuat ea.

Tânăra a mărturisit că nu spera că va mai fi salvată. Credea că va muri și că totul se termină acolo.

„Nu credeam că mă vă găsi cineva, acceptasem ideea că voi muri, îmi doream doar să nu ajung să simt flăcările. Deja cădeam ca într-un somn. Mă vedeam ținându-mă de mână cu fetița mea… parcă pluteam. Îmi amintesc că râdeam și ne mișcam într-un cerc”.

Iubitul tinerei a început să consume alcool cu mai mult de un an în urmă și avea des crize de nervi pe fondul crizei de gelozie. Luni, totul a ajuns la cote maxime. Bărbatul a băgat-o pe tânără în portbagajul mașinii și a dus-o pe un câmp din Sectorul 3, unde a încercat să îi dea foc.

Bărbatul a fost inițial reținut, iar apoi Tribunalul București a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru infracțiunile de tentativă de omor, lipsire de libertate în mod ilegal, conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducere sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Citește și Noi imagini șocante cu femeia care a fost închisă în portbagaj de iubitul ei. Camerele de supraveghere au surprins tot