Destin înfiorător pentru Daniel. Tânărul din Iaşi a murit carbonizat în maşina condusă de un prieten cu 1,8 la mie alcoolemie

Detalii cutremurătoare ies la iveală după moartea lui Daniel Iliescu, un tânăr de doar 18 ani care a ars de viu în urma accidentului cumplit din localitatea Leţcani. Bărbatul vinovat de producerea tragediei s-a urcat la volan cu o alcoolemie de 1,8 la mie. Individul a fost reţinut şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

01 iun. 2022, 12:53

Destin înfiorător pentru Daniel. Tânărul care şi-a pierdut viaţa la 18 ani tocmai obţinuse permisul de conducere. Luni seara era pasager în maşina condusă Andrei Glodoreanu, unul dintre prietenii săi. La un moment dat, bărbatul de 24 de ani a ieşit cu viteză de pe şosea, se spulberă un arbore de pe marginea drumului şi apoi se răstoarnă. Cei trei tineri aflaţi în autoturism au rămas blocaţi.

Scenele de coşmar au fost surprinse de o cameră de bord a unei maşini aflate la acel moment în trafic.

Vă avertizăm! Urmează imagini cu un puternic impact emoţional!

Şoferul autoturismului s-a oprit şi a sărit în ajutorul victimelor, împreună cu un coleg.

Martorii au văzut cum ieşea fum din maşina în care se aflau victimele. În timp ce bărbaţii încearcă să îi scoată pe tinerii răniţi, prin zonă trec mai multe maşini. Doar câteva au oprit.

Salvatorii au reuşit să îl extragă pe şofer şi pe fata aflată pe bancheta din spate. Apoi, maşina a luat foc, iar flăcările au înghiţit şi vegetaţia din jur. Pe scaunul din dreapta, un băiat de 18 ani a rămas prins în centura de siguranță.

„Nu am avut ce să îi facem. Era într-o poziție destul de incomodă să îl extragem, fiind un pic mai plinuț, nu am reușit extragerea pe sus, trebuia să întoarcem mașina. În momentul în care s-a produs explozia, am încercat cu troliul de la mașina noastră de intervenție să punem mașina pe drept, dar asta a însemnat câteva secunde bune”, a declarat Ovidiu, bărbatul care a intervenit, potrivit Ştirileprotv.

Daniel Iliescu a murit carbonizat în maşina care s-a făcut scrum. Tânărul era student în Iași, la Universitatea de Ştiinţele Vieții. Se îndrepta spre casă – în localitatea Hodora – când a avut loc accidentul. Cu câteva ore înainte, tocmai obținuse permisul de conducere.

Vestea morţii a căzut ca un trăsnet asupra celor care l-au cunoscut. Ştefania, iubita lui, e în stare de şoc.

Era un băiat bun, muncitor…Lăsa orice să ajute pe alții. Era cel mai bun om. Îl iubesc foarte mult. Eu vreau doar să știu ce s-a întâmplat, vreau să se facă dreptate”, a mărturisit Ştefania pentru BZI.

Citeşte şi: Momentul exploziei maşinii în care un tânăr de 18 ani a ars de viu după un accident, surprins de o cameră de bord

Șoferul mașinii care a provocat accidentul din Leţcani era un fost coleg de liceu. Andrei Glodoreanu ar fi avut o alcoolemie de 1,82 la mie când a avut loc accidentul. Ca să scape de răspundere, tânărul ar fi încercat să le spună polițiștilor că Daniel era la volan.

Șoferul a fost reținut de poliție. Are un băiat de 4 ani, iar soția lui este însărcinată.

Citeşte şi: Șoferii-șpăgari, filmați și postați pe internet de polițiști. Cum au încercat mafioții să-l mituiască pe „Agentul Incoruptibil”, vedetă pe TikTok (VIDEO)