Destinatarii coletelor din China, alertaţi prin SMS. În ce condiţii trimite Poşta Română astfel de alerte

Publicat: Joi, 07 Mai 2020 16:44 // Actualizat: Joi, 07 Mai 2020 16:44 // Sursa: romaniatv.net

Compania Națională Poşta Română a introdus serviciul de alertă prin SMS pentru coletele sosite din China. Astfel, destinatarii coletelor sunt anunțați, printr-un mesaj primit pe telefonul mobil, despre data și ora livrării coletelor în oficiile poștale, transmite instituția.

Foto: Economica.net

Sistemul de alertare a clienților prin SMS funcționeză, pentru început, în 14 oficii poștale din București (Oficiile 56, 15, 30, 63, 72, 53, 11, 51, 69, 16, 74, 76, 32 și 18), dar și în oficiile poștale din orașele Popești-Leordeni și Bragadiru, urmând ca acesta să fie extins, etapizat, și în restul subunităților poștale”, precizează instituția.

Serviciul “SMS avizare trimiteri China” este utilizat în condiţiile în care factorii poștali nu reușesc să predea coletele la domiciliu din diferite motive (colete voluminoase, cutii poștale neasigurate, destinatarul nu este găsit la domiciliu etc).

Citeşte şi Curierat rapid, dar în ritm de melc! Doi soţi au expediat spre Bucureşti un colet care a ajuns după 23 de zile la destinaţie

SMS-UL primit de destinatar conține date despre numărul coletului, numărul oficiului poștal de unde acesta îl poate ridica și, de asemenea, intervalul orar în care se poate prezenta pentru a se face predarea, la ghișeu.

Serviciul funcționează deja de două luni, în unele oficii, iar feedbackul primit din partea clienților este foarte bun. De asemenea, s-a constatat o creștere a numărului de trimiteri predate”, spune directorul general al Poștei Române, Horia Grigorescu.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
alertă alerta SMS colet colet din China posta romana
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8582
RON
21 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H