Destinaţia de vacanţă aleasă de Denise Rifai. S-a întors recent din concediu: „E un loc magic”

Destinaţia de vacanţă aleasă de Denise Rifai. Moderatoarea emisiunii de la Kanal D s-a întors recent din concediu şi este pregătită pentru un nou sezon al emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai".

25 aug. 2022, 21:52
Destinaţia de vacanţă aleasă de Denise Rifai. S-a întors recent din concediu: „E un loc magic”
Destinaţia de vacanţă aleasă de Denise Rifai

Destinaţia de vacanţă aleasă de Denise Rifai. Este vorba de un loc încărcat cu foarte multă energie pozitivă, care a impresionat-o de fiecare dată când a ajuns în regiunea respectivă. Întoarsă recent în ţară, vedeta a împărtăşit cu fanii locul minunat de care s-a bucurat timp de câteva zile.

Citeşte şi: Denise Rifai rupe tăcerea despre actuala ei relaţie. „Nu poți să funcționezi ca femeie fără un bărbat”

Destinaţia de vacanţă aleasă de Denise Rifai

Denise Rifai se declară fascinată de Istanbul, un oraș cosmopolit care i-a intrat direct la inimă. Prezentatoarea de la Kanal D a îmbinat utilul cu plăcut vara aceasta și a colindat fiecare colț al orașului turcesc.

Călătoria în străinătate a ajutat-o pe frumoasa brunetă să-și încarce bateriile, în special după ce a vizitat foarte multe moschee și biserica Izvorul Tămăduirii. Locașurile de cult nu au lipsit de pe lista celebrei vedete.

Marea mea iubire este Istanbul, un oraș dintr-o țară pe care o iubesc enorm. Dincolo de priveliștea superbă pe care ți-o oferă, din toate colțurile posibile, din toate cartierele, este impresionantă trecerea de la bogăție la sărăcie, de la nimic la tot.

Sunt niște contraste care îți rămân pe retină și în suflet. De asemenea, trecerea de la lumea creștină la cea musulmană… Iubesc foarte mult moscheele și acele momente din zi când are loc chemarea la rugăciune.

Am vizitat și biserica Izvorul Tămăduirii, lăcaș de cult creștin ortodox. Este o biserică absolut spectaculoasă cu o încărcătură energetică fabuloasă. E un loc magic, toți cei care merg în Istanbul ar trebui să o viziteze măcar o dată”, a povestit Denise Rifai, potrivit Kanald.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Denise Rifai (@denise.rifai)