Destinația de vacanță potrivită în funcție de zodie. Locurile în care puteți petrece o vară de poveste

Mulți oameni au o listă cu orașe în care ar vrea să călătorească. Alții, în schimb, nu s-au gândit la un loc special pe care să-l viziteze, însă astrologii spun că există destinații potrivite pentru fiecare nativ în parte.

26 apr. 2023, 17:56
Destinația de vacanță potrivită în funcție de zodie. Locurile în care puteți petrece o vară de poveste

Destinația de vacanță potrivită în funcție de zodie. Astrologii au făcut o listă cu orașe potrivite pentru personalitatea fiecărui nativ în parte.

Destinația de vacanță potrivită în funcție de zodie

BERBEC

Destinația de vacanță potrivită în funcție de zodie. Nativii din Berbec se vor simți ca acasă la Roma, în Italia. E un oraș potrivit pentru relaxare, pentru mâncare bună, artă și viață de noapte, dar și ruine antice.

Citește și Cum te lovește norocul în funcție de zodie. În ce fel este afectat fiecare nativ în parte de energiile astrale

TAUR

Destinația de vacanță potrivită în funcție de zodie. Dacă este ceva ce nativii Taur iubesc fără doar și poate este luxul. Și ce locație mai potrivită pentru a merge la cumpărături decât Milano, Italia ? Cu Milano ca fiind capitala modei în lume, va fi fără doar și poate un vis devenit realitate pentru cei aflați în zodia Taur.

Acest oraș are o lungă istorie a creării brandurilor și a devenit de-a lungul timpului un motiv pentru care aici se dă startul în modă la fiecare prezentare în parte.

GEMENI

Nativii Gemeni sunt cunoscuți pentru cele două personalități ale sale. Astrologii susțin că acest semn de aer s-ar simți extraordinar de bine în Berlin, Germania. Motivul ? Cele două personalități ar fi separate de zid. Chiar dacă zidul a fost dărâmat în 1989, diferențele culturale și estetica au rămas diferite. Aceștia vor vedea că între partea de est și vest va exista întotdeauna o altfel de idee. Astfel că vei avea timp să îți ocupi viața cu istoria și arhitectura care te înconjoară.

Citește și Horoscop dragoste mai 2023. Planeta iubirii, Venus, se muta in emotionalul Rac. Ce aduce in amor zodiilor!

RAC

Dacă ești genul care adoră să stea lângă ocean, dar nu poate părăsi viața de oraș, Sidney, Australia, este locul perfect pentru tine. Cu vremea frumoasă care nu pleacă niciodată, plajele minunante și viața de noapte, totul te va fascina de la primele minute. Este locul perfect pentru nativii Rac. Dacă îți dorești să mergi într-un pub în mijlocul zilei, asta nu înseamnă că trebuie să transformi vizita într-o experiență de o noapte. Acest lucru este perfect, asta pentru că îți vei dori cu siguranță să dormi cât mai devreme posibil pentru a experimenta o nouă zi de aventură.

Citește continuarea pe catine.ro.