Horoscop dragoste mai 2023. Planeta iubirii, Venus, se muta in emotionalul Rac. Ce aduce in amor zodiilor!

Viata amoroasa trece printr-o perioada pozitiva. Cu ajutorul planetelor vei putea sa imbunatatesti comunicarea cu partenerul de cuplu.

26 apr. 2023, 07:11
Horoscop dragoste mai 2023. Planeta iubirii, Venus, se muta in emotionalul Rac. Ce aduce in amor zodiilor!

Horoscop dragoste mai 2023. Te intrebi ce s-ar putea intampla in zona ta romantica a vietii? Planeta iubirii, Venus, isi indreapta pasii catre Racul cel bland. Planeta echilibrului si a romantismului este cunoscuta pentru influenta amoroasa din viata noastra si, precum si pentru modul in care traducem afectiunea, sau ne exprimam frumusetea interioara. Intre timp, cele mai semnificative trasaturi ale Racului includ a fi fluid, sensibil si loial. Asa ca atunci cand Venus calatoreste in semnul spatiului inimii „crabului”, tinde sa ne faca mai sentimentali, empatici si poate chiar putin doritori cand vine vorba de cei dragi nostri.

Iata cum influenteaza zodiile in plan amoros toate aceste miscari de astre.

Horoscop DRAGOSTE mai 2023 pentru BERBEC
Viata amoroasa trece printr-o perioada pozitiva. Cu ajutorul planetelor vei putea sa imbunatatesti comunicarea cu partenerul de cuplu. Asteapta-te la revelatii socante despre persoana iubita. Desi vei fi tentat sa faci un pas inapoi, indrazneste sa mergi mai departe, sa afli dedesubturile fiecarei situatii in parte si sa-i intelegi povestea. Arata compasiune si vei descoperi in partener o alta persoana, de care te vei indragosti si mai mult. Daca esti singur, te poti pregati pentru aventuri intense. Atentie, insa! Daca tot stii ce vrei, nu mai pierde timpul cu flirturi inutile. Nu te vor duce nicaieri. Concentreaza-te pe ceea ce iti doresti cu adevarat.

Relaţiile amoroase SE ÎMBUNĂTĂŢESC pentru aceste 4 ZODII. Vezi cine sunt NOROCOŞII săptămânii
Horoscop DRAGOSTE mai 2023 pentru TAUR
Luna aceasta iti aduce nevoia de a corecta sau de a scapa de orice este negative in viata ta. Fii pegatit pentru calmitate si rabdare. Relatia de cuplu se poate imbunatati daca vei pune accentual pe propriile nevoie, fara a neglija dorintele partenerului. Arata-i ca poti fi tandru si romantic si el iti va raspunde in consecinta. Daca esti singur, indrazneste sa faci primul pas si sa abordezi persoana de care iti place. Daca este vorba de cineva de la locul de munca, pastreaza discretia o vreme. Nu este momentul sa fiti in centrul atentiei colegilor de birou.

Horoscop DRAGOSTE mai 2023 pentru GEMENI
Daca esti implicat intr-o relatie trebuie sa incerci sa scapi de stresul care iti impovareaza viata de zi cu zi si te indeparteaza usor-usor de cei dragi. Pune totul deoparte si actioneaza pentru a-ti imbunatati relatia cu partenerul, dar si cu ceilalti membri ai familiei. Contextul astral este prielnic pentru tine si te va ajuta sa gandesti matur, sa gasesti o alta modalitate prin care sa-ti rezolvi problemele. In acest fel iti vei gasi si pacea sufleteasca si vei putea sa te bucuri de viata alaturi de partener. Daca esti singur, luna aceasta te va face foarte sociabil si iti vei extinde cercul de prieteni. Tine ochii deschisi pentru a nu rata acea persoana care poate deveni dragostea vietii tale.

SPECIAL: 3 ZODII taxate la bani de MERCUR RETROGRAD de primăvară. Atenție, efectele țin până după 31 mai 2023
Horoscop lunar DRAGOSTE mai 2023 pentru RAC
In viata amoroasa pot aparea instabilitati si fluctuatii. In prima jumatate a lunii te poti astepta la cateva dezvaluiri care te vor soca. Tu si partenerul va puteati confrunta cu o atmosfera tensionata  si cu dificultati din comunicare. In cealalta jumatate a perioadei lucrurile par a intra pe un fagas mai linistit si apare sansa de a imbunatati comunicarea. Totul este sa iti pastrezi un ton linistit si conciliant. Daca esti singur, spre finalul lunii pot aparea in viata ta persoane care sa iti starneasca dorinta de a incepe o relatie pe termen lung. Pana atunci, insa, distreaza-te cat de mult poti si nu refuza iesirile in oras.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.