Destinaţii de Revelion pentru orice buget

Un oraş SF, cu mall-uri supradimensionate şi bazaruri de aur, o capitală a romantismului, a modei şi rafinamentului, un colţ de pământ Islamic cu palate construite de creştini, o cetate magica aşezată pe ape... Ce alegi pentru vacanţa de Revelion?

RomaniaTV.net
26 dec. 2012, 09:21
Destinaţii de Revelion pentru orice buget

Dubai, o bijuterie in desert

In orasul micut din emiratul liliputan, pe o limba de pamant care se intinde de-a lungul Golfului Persic, te asteapta zece mall-uri, fiecare mai mare si mai grandios decat ultimul construit.

Ai copia aproape identica a Taj Mahal-ului sau Orasul Interzis intr-o varianta comerciala pe care nu ti-o poti inchipui, ai cel mai mare mall din lume, Mall Dubai, sau celebrul centru comercial inzestrat cu o partie de schi functionala tot timpul anului, Emirates Mall.

Un lift submarin te poarta catre restaurantul subacvatic unde un rechin ranchiunos se uita cu jind la continutul farfuriei tale. Un hotel arata ca o barca, un altul ca o vela… In curand va fi construita in Dubai prima statiune subacvatica din lume. Cea mai inalta cladire din lume a fost inaugurata de vreo doi ani, dar urmeaza si cel mai inalt hotel din lume, JW Marriot Marquis.

Daca esti genul mai aventuros, inchiriaza o masina 4×4 si porneste in explorarea desertului. Te vei scalda in ochiurile din roca naturala de la Hatta si vei fi stropita de singura cascada din Emiratele Arabe, cea de la Wadi Wurrayah. O escapada pe care turistii o fac mai rar, deosebita insa.

Descopera alte trei destinatii de Revelion pe Cosmopolitan.ro.