Destinele FABULOASE ale copiilor de actori care au CUCERIT LUMEA GALERIE FOTO VIDEO

Mari actori ai României au satisfacţii imense şi ca părinţi. Copiii lor, mai puţin cunoscuţi publicului, au ajuns să cucerească lumea şi să fie apreciaţi în profesiile lor.

RomaniaTV.net
06 apr. 2014, 13:31

Ileana Stana Ionescu, una din marile doamne ale teatrului românesc şi-a ţinut viaţa personală cât mai departe de ochii fanilor. Însă are toate motivele să se mândrească cu fiul ei, Andrei Manuel. Acesta lucrează la un spital din America, la Tacoma, în statul Washington şi este recunoscut ca un medic specialist de cinci stele.

Actriţa se plânge că fiul ei este „foarte departe” de ea, dar recunoaşte că acesta easte „singurul cusur” pe care îl are familia fiului său, potrivit România TV.

Vezi şi FOTOGRAFII INEDITE cu persoane FAIMOASE înainte să fie cunoscute de o lume întreagă

Şi Alexandru Arşinel se consideră un părinte fericit. Fiul cel mare al actorului este un prosper om de afaceri. Bogdan deţine o proprietate de 154 de metri pătraţi în staţiunea Nea Moudania din insula grecească Halkidiki.

Cei de la cancan.ro scriu că, în 2008, Bogdan Arşinel ar fi plătit pentru această proprietate suma de un milion de euro. Actorul are doi băieţi. „Sunt mândru de mine şi de copiii mei, de nurorile mele şi de familia mea”, spune Arşinel.

Citeşte şi Actori celebri, alături de taţii lor, în copilărie şi acum. De la Michael Douglas la George Clooney

Marele actor Mircea Albulescu are un fiu care are o carieră de succes. Matei Albulescu este unul dintre cei mai importanţi oameni din industria automobilistă şi este şeful uneia dintre cele mai cunoscute reprezentanţe auto din lume.