Destinul amoros în funcție de astre. La ce vârstă își găsește dragostea fiecare zodie

Astrologii au stabilit când îți vei găsi sufletul pereche, în funcție de zodie. Chiar dacă așteptarea poate fi mare câteodată, merită sau cel puțin așa sugerează astrele.

05 aug. 2023, 09:54
Destinul amoros în funcție de astre. La ce vârstă își găsește dragostea fiecare zodie

Unii astrologi susțin că de cele mai multe ori, ți-ai întâlnit sufletul pereche fără să știi că este vorba despre el. Această situație este întâlnită mai ales atunci când ești extrem de tânăr și nu dai atât de multă importanță iubirii pe cât ar trebui.

Berbec

Îți vei întâlni sufletul pereche atunci când nu te vei mai grăbi și nu vei mai fi atât de dificil într-o relație. Cel mai probabil este să îți găsești iubirea vieții tale la 25 de ani, atunci când vei fi suficient de matur din punct de vedere emoțional.

Taur

Este foarte probabil să îl întâlnești pe cel destinat ție la o vârstă fragedă, poate chiar la 18 ani. Dacă l-ai lăsat să plece din viața ta la acel moment și știi exact despre cine este vorba când citești aceste rânduri, poate că ar fi momentul să îl cauți. Niciodată nu este prea târziu când vine vorba de iubire.

Gemeni

Sunt șanse foarte mari să-ți fi întâlnit sufletul pereche la 19 ani, dar să nu-ți fi dat seama. Nu este nicio problemă. Acest mecanism spiritual funcționează în așa fel încât atunci când va veni momentul cel mai neașteptat, vă veți regăsi. Nu e greșit să-l lași să plece când vă cunoașteți, ci să nu-l valorifici atunci când vă apropiați.

Citește și: Mihaela Bilic dezvăluie care sunt alimentele care îngrașă cel mai mult: ”Aportul caloric este identic, însă efectele asupra siluetei sunt diferite”

Rac

Ești o fire romantică și dedicată iubirii. Ca urmare, astrele nu te vor lăsa prea mult să aștepți și îți vor aduce persoana numai bună de iubit la 21 de ani. Trebuie să ai grijă atunci când îți va apărea în cale și să încerci, pe cât se poate, să nu o sufoci cu sentimentele tale. Ține minte că unii nativi sunt mai rezervați.

Leu

Tu chiar crezi în dragostea adevărată și nu încetezi niciodată să o cauți, dar ai tendința să te grăbești. Încearcă să ai puțină răbdare și va apărea și marea ta iubire. Vârsta la care ai putea să-l întâlnești sau să o întâlnești este de 27 de ani.

Fecioară

Ai talentul de a fi extrem de dificil câteodată și să-i alungi pe cei care țin la tine, motiv pentru care ai șanse mari să procedezi la fel și cu persoana care îți este predestinată. Astrologii spun că la 19 ani va fi acel moment magic, dar doar tu știi cum vei proceda sau ce ai făcut atunci.

Balanță

Vârsta la cate te „lovește” iubirea este de 20 de ani. Ori este cel mai bun prieten al tău, ori va deveni. Tu nu ai nevoie de o simplă relație, ai nevoie de cineva care să-ți poată fi totul și asta vei primi.

Scorpion

Îl vei întâlni alesul atât de devreme, încât nici nu îți vei da seama. Adolescența este perioada în care îl vei vedea prima dată, poate chiar vârsta de 12 ani sau 17 ani. Doar tu știi despre cine este vorba și dacă alegi să ți relația sau să o treci în agenda memoriei tale ca basmul care ar fi putut să fie.

Citește și: Corina Chiriac, surprinsă de un zidar în timpul unei partide de dragoste pe balcon cu fostul său iubit celebru

Săgetător

Aproape de 30 de ani, cel mai probabil, la 28 de ani. De ce? Ești prea independent pentru legături amoroase.

Capricorn

Tot aproape de 30 de ani, dar va merita. Intervalul 30-32 de ani pare să-ți aducă cele mai mari șanse să ajungi la altar.

Vărsător

Astrele spun că la 22 de ani, dar ai grijă să îi lași libertate. Sufletul tău pereche trebuie să fie o persoană care te înțelege atât pe tine, cât și nebunia ta, în sensul bun al expresiei.

Pești

Cauți iubirea și fii convins că o vei primi. Așadar, la 19 ani destinele voastre se unesc.

Citește și: GALERIE FOTO Soția fotbalistului a încins internetul cu pozele fierbinți postate pe social media. Ce operații și-a făcut fostul model