GALERIE FOTO Soția fotbalistului a încins internetul cu pozele fierbinți postate pe social media. Ce operații și-a făcut fostul model

Fostul fundaș de la FCSB, Gabi Enache, a divorțat în 2017 de Mădălina, mama fiicei sale. În același an, fotbalistul s-a recăsătorit cu Lena, fost model, care a fost acuzată că i-ar fi fost amantă și i-ar fi stricat prima căsnicie. Cei doi au împreună un băiețel.

05 aug. 2023, 09:15

Lena și Gabi Enache s-au cunoscut pe vremea când fostul jucător de la FCSB era însurat. Între timp, Gabi a divorțat de prima soție, Mădălina, și s-a recăsătorit cu Lena, femeia care i-a dăruit și un băiețel, pe Edan. Blondina a fost acuzată că ea ar fi fost motivul pentru care Gabi Enache a părăsit-o pe fosta soție. Cu toate acestea, Lena a dezvăluit, în repetate rânduri, că fostul mariaj al fotbalistului era pe butuci în momentul în care s-au cunoscut.

„La începuturile noastre, el a hotărât să divorțeze, atunci a fost cel mai urât moment din relația noastră. Chiar dacă au trecut mulți ani, nu am vorbit cu voce tare despre ce s-a întâmplat. Nu eu l-am despărțit pe Gabi de soția lui. Au fost mulți care m-au judecat și m-au blamat. Au făcut-o fără a mă cunoaște. Eu nu mi-am părăsit copilul. Eu când am luat hotărârea cu cine să rămână Sofi, cu mine sau cu fostul soț, decizia am luat-o cu fostul meu soț”, declara Lena Enache, potrivit Prosport.

„Nu cred că o să fie un divorț pe cale amiabilă deoarece el nu vrea să dea copilului pensia alimentară. Fetița este acum la bunici, are de toate la ei. De când este acolo, el nu se interesează de soarta sa”, declara Mădălina Enache, prima soție a fotbalistului, pentru Click!.

Citește și: Corina Chiriac, surprinsă de un zidar în timpul unei partide de dragoste pe balcon cu fostul său iubit celebru

În urmă cu ani buni, Lena Enache făcea furori ca fotomodel, dar și acum continuă să fie în centrul atenției. La cei 34 de ani pe care îi are, soția lui Gabi Enache face furori pe rețelele de socializare. Recent, ea a apărut aproape goală în mai multe poze de pe Instagram. Conștientă de atuurile sale fizice, Lena și-a înnebunit urmăritorii cu decolteul generos.

„Am o singură operație, implantul mamar și cam atât. 500 ml mi-am pus. Se puteau și mai mari, dar nu e stilul meu, să fie acolo drăguț, finuț. Am făcut intervenția la sâni după a cea de-a doua sarcină, după ce l-am născut pe Edan, la 29 de ani. Din cauza alăptatului, sânii se cam lăsaseră. Eu mănânc și jumătate de cozonac o dată. Mă mai lupt și eu acum cu celulita”, declara Lena, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Valeria Lungu, pregătită să îmbrace rochia de mireasă și să devină mămică: „Nu pot să cred cât de mult semănăm. Noi simțim la fel”