Destinul tragic al unui bărbat în vârstă de 41 de ani. A supravieţuit după ce s-a răsturnat cu maşina, însă a murit după ce a fost lovit în plin de autoturismul din spate

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, care se răsturnase cu maşina pe marginea drumului, a murit după ce a fost lovit în plin de un alt autoturism. Tragedia s-a petrecut pe DN 12, în judeţul Harghita.

22 dec. 2021, 15:09
Destinul tragic al unui bărbat în vârstă de 41 de ani. A supravieţuit după ce s-a răsturnat cu maşina, însă a murit după ce a fost lovit în plin de autoturismul din spate

Destinul tragic al unui bărbat în vârstă de 41 de ani. Deşi a supravieţuit după ce s-a răsturnat cu maşina, a murit după ce a fost lovit în plin de o altă maşină.

Destinul tragic al unui bărbat în vârstă de 41 de an. Moartea bizară de care a avut parte

Bărbatul în vârstă de ani s-a răsturnat cu maşina pe DN 12, în zona localităţii Cozmeni din judeţul Harghita. Acesta a supravieţuit şi a reuşit chiar să iasă din autoturism. Din păcate, imediat a fost lovit în plin de o altă maşină.

Citeşte şi Tânăr mort într-un accident înfiorător în Botoşani. Ovidiu avea COVID şi urma să se opereze luni după o aşteptare îndelungă

„Un bărbat 41 de ani, din judeţul Covasna, în timp ce conducea un autoturism (…) în localitatea Cozmeni din direcţia Tuşnad către Miercurea Ciuc, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului. După producerea evenimentului, conducătorul auto a ieşit din vehicul, moment în care a fost acroşat de un alt autoturism, condus de un bărbat de 49 de ani, din localitatea Tuşnad, care a intrat în coliziune cu autoturismul răsturnat”, se precizează într-un comunicat al IPJ Harghita.

Potrivit reprezentanţilor IPJ, şoferul de 41 de ani a suferit mai multe leziuni şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind declarat decesul.

Poliţiştii au stabilit că şoferul celui de-al doilea autoturism nu consumase băuturi alcoolice înainte să urce la volan. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor care au dus la producerea accidentului.

În primele şapte luni ale anului, 932 de oameni au murit, iar alți 2.004 au fost răniți în accidente rutiere. Potrivit datelor transmise de către Poliţia Română, principalele trei cauze sunt viteza, traversarea neregulamentară și pietonii pe partea carosabilă.

Citeşte şi Tragedia momentului. Un important om de afaceri a murit într-un accident petrecut în Prahova!