Detalii şoc din dosarul lui What’s UP: A MUŞCAT de picior un poliţist care a intervenit la locuinţa iubitei sale

Cântăreţul What's Up s-a ales cu dosar penal pentru ultraj, iar procurorii au decis să-l plaseze sub control judiciar. Totul a pornit de la faptul că fosta iubită a cerut ajutor la 112 pe motiv că acesta a agresat-o. Enervat de apariţia oamenilor legii, cântăreţul s-a luat la trântă cu poliţiştii. Surse din anchetă, citate de România TV, spun că What's Up l-ar fi muşcat de picior pe unul dintre agenţii sosiţi la locuinţa iubitei sale. 

RomaniaTV.net
10 dec. 2019, 12:12
Detalii şoc din dosarul lui What’s UP: A MUŞCAT de picior un poliţist care a intervenit la locuinţa iubitei sale

Cântăreţul What’s Up, pe numele său real Marius Marian Ivancea, a fost săltat de poliţişti, luni seara, în jurul orei 19, după ce iubita lui, Alice Badea, a sunat în lacrimi la 112, reclamând că WHAT’S UP o agresează. Polițiștii au ajuns de urgență la locuinţa tinerei, aflată în sectorul 5 al Capitalei.

La vederea polişiştilor, cântărețul a devenit din nou agitat și recalcitrant, așa că oamenii legii l-au imobilizat și l-au dus la Secția 17 de Poliţie. Și aici, artistul i-a înjurat pe polițiști. Surse din anchetă citate de România TV spun că artistul s-ar fi aflat sub influenţa stupefiantelor. Iubita sa a decis să nu depună plângere.

După două ore de audieri, cântărețul a fost dus la Parchet sub escortă. După scandalul de acasă şi cel din secţia de poliţie, procurorii i-au făcut dosar penal pentru ultraj.

Cercetările se desfășoară sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

What’s Up trebuie sa mearga saptamanal la Politie pentru a da cu subsemnatul.