Detalii cutremurătoare despre agresoarea Mirelei Vaida. Ţinta era, de fapt, Simona Gherghe

Detalii cutremurătoare despre agresoarea Mirelei Vaida. Prezentatoarea a trecut prin momente de groază în urmă cu câteva zile, când o femeie a apărut în platoul Acces Direct şi a încercat să o lovească cu un bolovan. Se pare că, de fapt, ţinta era Simona Gherghe.

23 mart. 2021, 17:13
Detalii cutremurătoare despre agresoarea Mirelei Vaida. Ţinta era, de fapt, Simona Gherghe
Detalii cutremurătoare despre agresoarea Mirelei Vaida

Detalii cutremurătoare despre agresoarea Mirelei Vaida. Jurnalistul de investigații Sorin Ovidiu Bălan a dezvăluit la “Acces Direct”, că ținta agresoarei era Simona Gherghe, nu Mirela Vaida. Femeia în cauză este o persoană cu probleme psihice, astfel că nu și-a dat seama că în momentul în care a intrat în platou, prezentatoarea emisiunii nu era cea pe care voia să o atace, de fapt.

Mirela Vaida crede că există cineva care se află în spatele atacului, dat fiind că femeia nu are discernământ și nu a putut face diferența între ea și Simona Gherghe.

Citeşte şi: Primele imagini cu agresoarea de la Acces Direct. Cum arată femeia care a încercat să o omoare pe Mirela Vaida

Detalii cutremurătoare despre agresoarea Mirelei Vaida

Vedeta a făcut dezvăluiri despre femeia care a încercat să o omoare. Prezentatoarea de la Acces Direct a fost prezentă în emisiunea lui Mihai Gâdea, de la Antena 3, unde a vorbit despre episodul terifiant prin care a trecut vineri seara.

O femeie care probabil că nu va răspunde penal, pentru că probabil se va constata că nu are discernământ, a intrat peste noi în platou – și aici este o altă discuție, pentru că acea ușă era neasigurată, fiind o ușă de serviciu, faptul că a știut pe unde să intre la momentul la care să intre, iar noi astăzi am avut niște imagini care m-au dat peste cap. 

Femeia aceea intrase și cu un minut înainte, dar eu încă nu eram în direct, a ieșit, s-a mai plimbat o tură și nu a văzut-o nimeni. Când a auzit ”doamnelor și domnilor, începe Acces Direct cu Mirela Vaida”, atunci a intrat, știind clar că eu sunt acolo, asta m-a copleșit.” a dezvăluit Mirela Vaida la Antena 3.

Daniela Gyorfi a fost şi ea prezentă, atunci când Mirela Vaida a fost atacată, deoarece urma să intre în emisiune. Artista este de părere că femeia a fost trimisă de cineva şi nu ar fi bolnavă psihic.

Poate că da, este bolnavă psihic, dar a fost foarte precisă şi exactă, când a venit cu bolovanul spre tine. Eu cred că a fost trimisă de cineva, la pont” a declarat Daniela Gyorfi.

Această femeie ştia unde să ajungă, unde este platoul. Dacă, într-adevăr, a fost trimisă de cineva şi pusă să o atace pe Mirela Vaida, poate fi considerat un act de terorism. Nu are cum să fie nebună, era prea precisă, cred că avea discernământ”, a spus Aurel Moldovan.


loading...