Noi detalii despre femeia care a încercat să o omoare pe Mirela Vaida: „A fost trimisă de cineva”

Noi detalii despre femeia care a încercat să o omoare pe Mirela Vaida. Prezentatoarea se afla în fața camerei și prezenta subiectele zilei, moment în care a fost atacată. Din fericire, Mirela a reușit să se ferească și a fost salvată de către colegii ei.

22 mart. 2021, 18:01
Noi detalii despre femeia care a încercat să o omoare pe Mirela Vaida: „A fost trimisă de cineva”

Noi detalii despre femeia care a încercat să o omoare pe Mirela Vaida. Mai multe echipaje de Poliție au ajuns la fața locului și au identificat-o și reținut-o pe atacatoare. Femeia a fost internată la Spitalul Obregia, cu tulburări grave de comportament. Potrivit polițiștilor, femeia a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri.

Citeşte şi: Mirela Vaida a depus plângere pentru tentativă de omor. Prezentatoarea a izbucnit în plâns: „Nu mă simt bine. Primesc ameninţări multe”

Vedeta a izbucnit în lacrimi și a transmis un mesaj cu ochii în lacrimi. ”Nu încerc să conving pe nimeni cu nimic, sunt mulți oameni care cred că tot ce s-a întâmplat e o făcătură. Nu vreau să conving pe nimeni de acele scenarii. (…) E păcat să confundați prezentatorul cu emisiunea sau cu anumite subiecte poate care nu vă plac. Noi prezentatorii suntem cei care prezintă niște realități.

Noi nu fabricăm subiecte, nu facem noi emisiuni, nu suntem noi judecători, și nu suntem noi Dumnezei, suntem niște oameni. Faptul că voi vreți să ne înjurați, să ne doriți moartea copiilor noști, faceți ce vreți în mediul online, dar când viața mea e în pericol nu mă pot abține. Nu vreau să vă conving. Faceți ce doriți. Eu doar vreau să-mi apar viața și pe cei trei copii pe care îi am de crescut.”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

Noi detalii despre femeia care a încercat să o omoare pe Mirela Vaida

Daniela Gyorfi a fost şi ea prezentă, atunci când Mirela Vaida a fost atacată, deoarece urma să intre în emisiune. Artista este de părere că femeia a fost trimisă de cineva şi nu ar fi bolnavă psihic.

Poate că da, este bolnavă psihic, dar a fost foarte precisă şi exactă, când a venit cu bolovanul spre tine. Eu cred că a fost trimisă de cineva, la pont„, a declarat Daniela Gyorfi.

Această femeie ştia unde să ajungă, unde este platoul. Dacă, într-adevăr, a fost trimisă de cineva şi pusă să o atace pe Mirela Vaida, poate fi considerat un act de terorism. Nu are cum să fie nebună, era prea precisă, cred că avea discernământ„, a spus Aurel Moldovan