Detalii de ultimă oră despre cazul fetei de 12 ani găsită moartă în lada patului! Ce le-a cerut principalul suspect autorităților olandeze

Noi detalii șocante apar în cazul fetiței de 12 ani găsită moartă în lada patului, într-un apartament închiriat din Sectorul 4. Iubitul mamei fetei ucise, principalul suspect în acest caz, care a fost reținut în Olanda, le-a cerut autorităților de la Amsterdam să nu îl extrădeze în România.

14 iun. 2023, 12:05
Detalii de ultimă oră despre cazul fetei de 12 ani găsită moartă în lada patului! Ce le-a cerut principalul suspect autorităților olandeze
Detalii de ultimă oră despre cazul fetei de 12 ani găsită moartă în lada patului! Ce le-a cerut principalul suspect autorităților olandeze

Detalii de ultimă oră despre cazul fetei de 12 ani găsită moartă în lada patului! Cererea bărbatului a venit la scurt timp după ce a aflat că autoritățile din România au trimis deja toate documentele necesare pentru extrădare.

Citește și Mandat de arestare pentru 30 de zile pentru concubinul mamei fetiței găsită moartă în lada patului într-un apartament din București

Detalii de ultimă oră despre cazul fetei de 12 ani găsită moartă în lada patului!

Principalul suspect în cazul morții fetiței de 12 ani, al cărui cadavru a fost găsit într-o stare avansată de putrefacție în lada patului dintr-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei, refuză extrădarea și susține că va depune contestație, pentru că nu vrea să fie anchetat de către autoritățile din România.

După ce au trimis toate documentele necesare aducerii în țară a bărbatului acuzat că a ucis-o pe Ana, magistrații Tribunalului București așteaptă decizia finală a judecătorilor din Amsterdam care vor stabili când va fi adus acesta în România.

Vă reamintim că la doar câteva zile de la descoperirea cadavrului Anei, fata de 12 ani ucisă și ascunsă într-un sac în lada patului într-un apartament închiriat din Sectorul 4 al Capitalei, autoritățile din România au emis pe numele bărbatului un mandat de arestare de 30 de zile, în lipsă.

După ce pe numele lui a fost emis un mandat european de arestare, iar poliția din UE a fost în alertă mai multe zile, bărbatul de 37 de ani, iubitul mamei fetei ucise, a fost prins în Olanda și în momentul de față se află în custodia poliției din Amsterdam.

Potrivit autorităților române, cel mai probabil, principalul suspect va fi extrădat în zilele următoare și va fi prezentat instanței și a polițiștilor de la Serviciul Omoruri pentru audiere, cu privire la acuzațiile care i se aduc.

Între timp, Ana Maria, fetița de 12 ani al cărei cadavru a fost găsit în lada unui pat într-un apartament în care locuise alături de mama ei și de concubinul acesteia, a fost înmormântată joia trecută în București. La căpătâiul fetei s-au adunat zeci de oameni, rude, prieteni și colegi. A lipsit însă chiar cea care i-a dat viață.

Mama fetei, găsită de anchetatori în Spania și audiată în dosarul de crimă deschis după descoperirea cadavrului, nu a ajuns la înmormântare. A fost prezent doar tatăl ei.

Apropiații familiei spun că fata era într-un du-te vino între cei doi părinți. Atunci când nu se înțelegea cu tatăl său, adolescenta pleca la mamă, iar atunci când nu se înțelegea cu mama pleca înapoi la tată. Mai mult, în ultima vreme, fata obișnuia să lipsească foarte mult de la școală.

Citește și EXCLUSIV| Noi detalii șocante despre fetița găsită moartă în lada patului într-un apartament din București. Ce a făcut Ana cu puțin timp înainte să moară