Detalii de ultima oră despre Ion Iliescu. Fostul preşedinte rămâne internat la Spitalul Elias

Ion Iliescu a ramas internat în continuare la Spitalul Elias din Capitală. Fostul preşedinte se confruntă cu probleme cardiace.

RomaniaTV.net
06 oct. 2019, 06:23
Detalii de ultima oră despre Ion Iliescu. Fostul preşedinte rămâne internat la Spitalul Elias

„Starea de sănătate a domnului Ion Iliescu este stabilă, iar suferinţa cardiacă se află într-o discretă ameliorare. Supravegherea şi tratamentul vor fi continuate în condiţii de spitalizare”, precizează un comunicat de presă, semnat de managerul spitalului Elias, dr. Mugur Ardelean.

Ion Iliescu a fost internat de urgenţă vineri, la Spitalul Elias din Bucureşti. Fostul preşedinte a ajuns pentru probleme cardiace, iar medicii au decis să rămână în spital pentru a-l supune unor investigaţii amănunţite.

Ion Iliescu a avut mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă. În vară a fost internat tot la Spitalul Elias în urma unui episod de febră puternică. De asemenea, fostul preşedinte a suferit o intervenţie chirurgicală în aprilie din cauza unor probleme cardiace. Pe 1 aprilie a fost operat pe cord la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu. În urma intervenției, medicii i-au extras lichidul pericardic.

În trecut, Ion Iliescu a fost operat de două ori pe inimă pentru a-i fi montate stenturi, iar una dintre intervenții a avut loc la Paris în 2007.