Detalii neștiute despre viața lui „Gicuță din Apărători”. Cine e manelistul care și-a închis iubita în portbagaj și i-a dat foc

"Gicuță din Apărători" este manelistul din București care a îngrozit o țară întreagă, după ce și-a închis iubita în mașină și i-a dat foc. Tânăra a fost găsită de polițiști în portbagajul mașinii, la marginea cartierului Sălăjan.

07 feb. 2023, 10:46
Detalii neștiute despre viața lui „Gicuță din Apărători”. Cine e manelistul care și-a închis iubita în portbagaj și i-a dat foc

„Gicuță din Apărători” este manelistul care a vrut să îi dea foc iubitei sale.

Cu mintea întunecată de alcool și substanțe interzise, bărbatul a decis să o răpească luni dimineață și a pus-o cu forța în portbagajul mașinii sale și a condus până la marginea cartierului Sălăjan, acolo unde voia să își ducă la capăt planul diabolic.

Citiți și: Iubita lui Gicuță din Apărători și-a retras plângerea, deși era să ardă de vie. Răsturnare de situație în cazul femeii incendiate în portbagajul unei mașini

Din fericire, femeia nu a intrat în panică și a realizat că are telefonul în buzunar. A sunat imediat la 112 și a alertat autoritățile care au reușit să localizeze pe un câmp din Sectorul 3.

Poliţiştii au reuşit să o salveze în ltima clipă din maşina în flăcări. Scandalul dintre cei doi ar fi fost provocat de o gelozia şi o datorie mai veche de 1.500 de lei, pe care manelistul o avea către femeie.

Cine este manelistul „Gicuță din Apărători”

Bărbatul este un personaj controversat în lumea maneliștilor, iar femeia pe care urma să o incendieze era de fapt, amanta, conform spynews.ro

După ce incendiat mașina, cântăreţul se ascundea într-o benzinărie, însă a fost încătuşat la scurt timp şi dus la poliţie pentru explicaţii.

„Gicuță din Apărători” a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult decât atât, s-a dovedit că manelistul a consumat substanțe interzise de lege, în urma testării cu aparatul DrugTest. Apropiații lui Gicuță din Apărători au povestit că în ultima perioadă, manelistul consuma frecvent astfel de substanțe.

Apropiații manelistului au spus că  din cauza substanțelor interzise de lege, Gicuță din Apărători se schimbase foarte mult în ultima perioadă, fiind agresiv.

„Gicuță din Apărători” ar fi părăsit-o pe mama copiilor săi pentru femeia pe care a vrut să o incendieze.

“Ne cunoaștem de foarte mult timp, el nu era așa, este consumator de substanțe interzise, l-au înnebunit. Și-a lăsat nevasta pentru femeia aceasta, a lăsat-o pe femeia cu care are copiii. Consuma tot timpul. A și lovit-o pe mama copiilor, a spart geamurile de la casă. Femeia din portbagaj era amanta. A ajuns în starea în care nu mai judeca. În ultima perioadă nu a mai fost chemat la cântări, nu era serios, încurca nunțile oamenilor. Are o grămadă de datorii la lume, peste tot…”, au povestit apropiații lui „Gicuță din Apărători”

Se pare că pe plan profesional nu i-a mers prea bine în ultima perioadă. Manelistul nu ar mai fi fost invitat să cânte la petreceri și evenimente, tocmai din cauza faptului că era foarte neserios.

Citiți și: Detalii șocante în cazul femeii forțate de iubit să intre în portbagajul unei mașini pe care ulterior a incendiat-o. Tânăra a sunat de două ori la 112, în ultimul apel anunța că arde