Iubita lui Gicuță din Apărători și-a retras plângerea, deși era să ardă de vie. Răsturnare de situație în cazul femeii incendiate în portbagajul unei mașini

Deși era să moară carbonizată în portbagajul unui autoturism incendiat de iubitul ei, manelistul Gicuță din Apărători, Ionela, a decis să-și retragă plângerea.

07 feb. 2023, 13:38
Iubita lui Gicuță din Apărători și-a retras plângerea, deși era să ardă de vie. Răsturnare de situație în cazul femeii incendiate în portbagajul unei mașini

Gicuță din Apărători este manelistul din București care a îngrozit o țară întreagă. Drogat și beat fiind, bărbatul și-a închis iubita în portbagajul unei mașini și i-a dat foc. Femeia a scăpat cu viață cu ajutorul unor polițiști care au reușit să o scoată din mașina incendiată.

Citește și: Detalii neștiute despre viața lui „Gicuță din Apărători”. Cine e manelistul care și-a închis iubita în portbagaj și i-a dat foc

Deși a fost la un pas să ardă de vie, femeia nu vrea ca iubitul ei manelist să sufere și și-a retras plângerea.

”Pe fondul consumului de alcool și a substanțelor interzise, pornind de la o ceartă cu privire la o datorie de 1500 lei, iubitul unei tinere, la ora 04:00 dimineața, a agresat-o, a introdus-o în portbagajul autoturismului său și a condus până în apropierea unui teren viran de lângă București unde a oprit și a aprins focul în interiorul mașinii cu scopul evident de a o ucide și de a ascunde urmele infracțiunii.

După apelul tinerei la 112, care se afla în portbagaj, imobilizată, fără a exista informații cu privire la direcția în care se deplasează, polițiștii rutieri Victor, Ion și Constantin din cadrul Brigăzii Rutiere, au intuit traseele pe care ar putea să le folosească agresorul și la foarte scurt timp au identificat autoturismul în cauză. Acesta ardea pe un câmp.

Au intervenit prompt, chiar dacă exista riscul producerii unei explozii, s-au expus și au forțat portbagajul unde se afla victima. Au reușit să o scoată la timp înainte ca flăcările să cuprindă și partea din spate a autoturismului și chiar au reușit stingerea focului din habitaclul mașinii, folosind extinctoare”, a transmis Sindicatul Europol.

Citește și: Detalii șocante în cazul femeii forțate de iubit să intre în portbagajul unei mașini pe care ulterior a incendiat-o. Tânăra a sunat de două ori la 112, în ultimul apel anunța că arde

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a dat detalii despre cum au reușit polițiștii să dea de urma femeii care a fost sechestrată de iubit în portbagajul unei mașini, căreia ulterior i-a dat foc. Femeia sechestrată a sunat la 112 de două ori.

„În primul apel, operatorul STS a auzit pe fundal o situaţie conflictuală şi a alertat imediat Poliţia. Deşi era foarte speriată, persoana a reuşit totuşi să ofere detalii relevante despre situaţia în care se afla. În timpul apelului, operatorul STS i-a trimis un SMS cu un link de localizare, pe care să îl acceseze pentru a putea fi transmise către Sistemul 112 coordonatele geografice ale poziţiei telefonului de pe care a sunat. Deoarece maşina în care era sechestrată se afla în mişcare, pe baza informaţiilor de localizare primite în timp real de la telefonul victimei, operatorul STS s-a asigurat că aceste date sunt recepţionate şi de către dispeceratul Poliţiei. Astfel, echipajele de intervenţie au putut identifica zona şi au reuşit să ajungă în timp util la victimă”, arată STS.

Al doilea apel a fost efectuat chiar în momentul sosirii echipajelor de poliţie, femeia anunţând că maşina în care se afla sechestrată a fost incendiată.

”În jurul orei 4,50, un echipaj al Brigăzii Rutiere a depistat autoturismul pe un câmp din Sectorul 3. În momentul în care s-au apropiat de autoturism, au observat flacără deschisă în interior, moment în care au intervenit pentru scoaterea femeii din portbagaj şi pentru stingerea incendiului cu extinctoarele din dotare”, au mai transmis autoritățile.