Detalii despre petrecerile lui Nicu Ceauşescu: „Se făceau destul de multe tâmpenii care deranjau”

Nepotul lui Ceaușescu, dezvăluiri despre petrecerile cu "prințișorul" Nicu: "Se făceau destul de multe tâmpenii care deranjau"

25 nov. 2021, 10:07
Detalii despre petrecerile lui Nicu Ceauşescu: „Se făceau destul de multe tâmpenii care deranjau”

În ciuda faptului că unii români o duceau destul de greu în perioada comunistă, Nicu Ceauşescu organiza petreceri fastuoase, dar şi scandaloase. Despre anumite petreceri a vorbit la Antena 3 nepotul fostului dictator.

„Prințișorul”, așa cum a fost poreclit de apropiații familiei Nicu Ceauşeşcu, era în floarea vârstei la acea vreme şi mare amator de petreceri. Se distra pe cinste alături de gaşca sa, din care făcea parte şi Nicolae Ceauşescu, nepotul fostului dictator şi fiul lui Ion Ceauşescu, cel mai mic frate al fostului lider comunist.

Acesta a vorbit despre cum se distra alături de „lumea bună” a acelor vremuri şi bineînţeles, alături de verişorul său Nicu, fiul dictatorului Ceauşescu.

„Sunt lucruri adevărate, dar aş întreba, cui Dumnezeu, la 20 şi ceva de ani, nu îi plac petrecerile? Nu erau niște petreceri ieșite din comun (…) Se făceau destul de multe tâmpenii care deranjau.

Nu dărâmam case, dar trebuia zugrăvit oricum a doua zi. La petreceri, maestrul de ceremonii era Serghei (n.r. Serghei Mizil), prieteni de liceu de-ai lui Serghei, sora cealaltă a lui Serghei cu soţul, sportivi, fotbalişti, nume sonore din fotbalul românesc, actori și cântăreți cunoscuți.

Sigur că în perioada respectivă, la creierul pe care îl aveam, de copii teribili, era destul de mult alcool, dar nu se depășeau foarte tare limitele incintei. Ce făceam, făceam între noi. Sigur, făceam destul de multe poante, glume.

Făceam împreună vacanțe, sărbători. Eram aproape zi de zi la familia Mizil. După ce s-au răcit relațiile, mă vedeam cu Nicu. Relațiile s-au răcit în 1980”, a povestit Nicolae Ceauşescu, la Antena 3. 

Petrecerile lui Nicu Ceauşescu nu erau pe placul mamei sale, Elena, care a tot încercat să-şi îndepărteze fiul de acea gaşcă.

„Elena Ceaușescu voia să îl îndepărteze de gaşca asta nebunatică, pentru că avea alte gânduri cu el. Dar, ceea ce s-a întâmplat exact, aş vrea să îl citesc pe Paul Nicolae Mizil, un om deosebit, Dumnezeu să-l odihnească. A spus: Ce se ce întâmplă, se întâmplă între noi şi familia Ceauşescu. Voi, ceilalalţi, nu aveţi niciun fel de treabă să vă amestecaţi. (…) Erau niște nebunii frumoase pe care le făceam împreună. Eram practic zi de zi împreună acasă la Serghei. Ne vedeam seara după ce își termina fiecare ce avea de făcut. Ne strângeam acolo și stăteam verile pe terasă, cât se putea de mult. Și, dintr-odată, s-a întâmplat foarte brusc totul. Serghei s-a retras din grupul lui Nicu. S-a retras atunci și și-au reluat vizitele după ce a ieșit Nicu din pușcărie.

Citeşte şi: Detalii neştiute despre povestea de dragoste dintre Nicu Ceauşescu şi Donca Mizil, dezvăluite de ultimul nepot al dictatorului. Cum a intervenit Elena Ceauşescu: „Avea răutăţile dânsei”

Nu numai Donca încurca. Încura anturajul pe care îl avea Nicu şi dorea să scape de acest anturaj. Sigur, ca părinte poate e de înţeles. La vremea aceea, nu înţelegeam, dar faptul că stăteam zi de zi… Eu eram student, ceilalţi, fiecare aveau câte un seriviciu, mai mult sau mai puţin important, dar, Nicu, în ciuda faptului că stătea cu noi până la ore târzii din noapte, a doua zi se ducea la treaba lui, la birou. Era la UTC la vremea respectivă şi sigur că nu cădea bine.

E o contradicţie între generaţii, pentru că e clar că, concepţia despre lume şi viaţă a mătuşii mele (n.r. Elena Ceauşescu), nu era pe aceeaşi lungime de undă cu ce gândeam noi”, a mai povestit nepotul lui Nicolae Ceauşescu.

Citeşte şi: Scandal în familia Mizil, după moartea Doncăi, marea iubire a lui Nicu Ceaușescu. „Oana și-a permis să intre cu bocancii în viața mea”


loading...
Partenerii noștri