Scandal în familia Mizil, după moartea Doncăi, marea iubire a lui Nicu Ceaușescu. „Oana și-a permis să intre cu bocancii în viața mea”

Serghei Mizil este extrem de supărat pe nepoata sa, Oana Mizil, deoarece și-a permis să vorbească despre viața personală a Doncăi, după ce aceasta s-a stins din viață.

28 oct. 2021, 21:50
Scandal în familia Mizil, după moartea Doncăi, marea iubire a lui Nicu Ceaușescu. „Oana și-a permis să intre cu bocancii în viața mea”

Serghei Mizil este extrem de supărat pe nepoata sa, Oana Mizil, deoarece aceasta a vorbit în cadrul unui interviu pentru Prima TV despre viața personală a Doncăi, în special despre relația cu Nicu Ceaușescu,

„Trebuie să pun punct la niște lucruri.Toate televiziunile au căutat-o pe numita Oana Mizil. Toți spuneți că este copilul meu. Nu este. Pe ea o cheamă Coman – Ștefănescu – Nicolae.

Și-a permis să intre cu bocancii în viața mea și a surorii mele, Donca. Pentru legătura mea care a fost cu această femeie (Donca -n.r.), am hotărât să nu vorbesc absolut nimic, până astăzi (…)

Familia Niculescu – Mizil sunt eu, Donca, și cu Lidi (Lidia, mama Oanei)”, a susținut Seghei Mizil pe contul său de Youtube.

Supărarea lui Serghei vine, cel mai probabil, din faptul că Oana a oferit presei detalii despre dramele Doncăi Mizil.

Oana Mizil a adus în discuție cea mai mare dramă a mătușii sale, respectiv pierderea sarcinii pe care Donca a avut-o cu Nicușor Ceaușescu.

Despre acest subiect, familia Mizil a evitat foarte mult timp să vorbească, mai ales că este unul extrem de delicat. S-a spus, nu de puține ori, că Donca a fost dusă forțat de către Elena Ceaușescu să avorteze, pentru că soția dictatorului nu suporta ideea unei căsnicii dintre Nicușor și fiica lui Paul Niculescu – Mizil.

Citește și: Serghei Mizil este în doliu. Sonia Donca, sora lui şi una dintre marile iubiri ale lui Nicu Ceauşescu, a murit

Scandal în familia Mizil. „Donca a fost ca și mama mea”

Oana Mizil a vorbit, marți, despre acest subiect, chiar în ziua în care Donca a fost înmormântată.

„Donca a fost ca și mama mea. Ne-a crescut de când eram mici. Ce să zic, a plecat o parte din sufletul meu. S-a dus și am stat cu ea până în ultima clipă, am ținut-o de mână. Eu, fetele ei și soțul ei. Am stat cu ea cam tot timpul, pentru că de doi ani de zile suferea destul de rău și în ultimele zile chiar am stat lângă ea.

A avut regrete cu acel copil pe care nu a putut să îl aibă. La opt luni i s-a scos bebelușul din burtică, cu prima ei iubire, Nicu. Apoi am apărut noi și soțul ei, care este un om extraordinar și va rămâne în continuare alături de noi”, a declarat Oana Mizil la Prima TV.

Marian Vanghelie şi Oana Mizil, primele imagini după bătaie. Cum au fost fotografiaţi la Mamaia

După o grea suferință, de aproape doi ani, din cauza unei boli cumplite, Donca Sonia Mizil s-a stins din viață sâmbătă 23 octombrie, la un spital din București.

Marți, sora lui Serghei Mizil a fost înmormântată la Cimitirul Sfânta Vineri din București.

Dona Mizil a fost marea iubire a lui Nicușor Ceaușescu, dar relația dintre cei doi nu a fost deloc pe placul Elenei Ceaușescu. Mai mult, se spune că Elena o ura atât de mult pe Donca încât ar fi dat ordin ca tânăra să fie dusă cu forța la avort, ca să nu nască un copil cu Nicușor, relatează Gândul.