Preparate sofisticate, vinuri scumpe şi multă grandoare la nunta lui Cataramă

Viorel Cataramă şi logodnica sa, Adina Alberts, au acceptat să vorbească despre pregătirile de nuntă. Ei au declarat că la petrecere vor asista circa 100 de invitaţi de suflet de la care nu aşteaptă nici plicuri cu bani şi nici alte cadouri. La petrecere se vor servi vinuri din anul de naştere al miresei, momentele artistice vor fi asigurate de Corpul Operei Române iar invitaţii vor fi serviţi cu mâncăruri din bucătăria internaţională.

RomaniaTV.net
20 sept. 2012, 06:23
Preparate sofisticate, vinuri scumpe şi multă grandoare la nunta lui Cataramă

Cataramă şi Adina Alberts se vor căsători anul viitor, pe domeniul de la Snagov al omului de afaceri.

Invitaţii vor savura preparate delicioase pregătite de un Chef cu experienţă, Robert Cruicu. Pe masă se vor regăsi foie gras, carre de miel şi sos de ciocolată, creveţi şi multe alte bunătăţi, la care se vor adăuga vinuri scumpe, din Franţa, Italia, Australia sau SUA. O licoare specială, din 1969, exact anul naşterii miresei, va fi servită invitaţilor, scrie cancan.ro.

Cununia religioasă se va desfăşura pe muzică de Wagner, Beethoven şi Hendel iar cei doi miri spun că nu vor să respecte tradiţiile româneşti la nuntă. „Nu vreau să fiu furată”, a declarat viitoarea mireasă. Pe lângă preparatele din bucătăria internaţională, invitaţii se vor putea delecta, spre dimineaţă, şi cu ciorbă de potroace sau cu sarmale şi mămăliguţă.