Detalii HALUCINANTE în cazul dublului asasinat din Iaşi. Nu o să crezi cine este suspect pentru MACABRA crimă

Un adolescent din judeţul Botoşani care este suspectat că ar fi ucis cu ajutorul a două topoare doi bătrâni, soţ şi soţie, care locuiau la marginea municipiului Iaşi, a fost reţinut vineri după-amiază de poliţiştii ieşeni în apropierea unei stâne. 

05 sept. 2014, 11:19
Detalii HALUCINANTE în cazul dublului asasinat din Iaşi. Nu o să crezi cine este suspect pentru MACABRA crimă

Un incident macabru a avut loc recent în Iaşi. Un soţ şi o soţie, de 68 de ani, au fost ucişi în cursul dimineţii de joi în propria casă. Cei doi au fost măcelăriţi de un agresor necunoscut, fiind descoperiţi de fiica lor după ce bătrânii nu au mai răspuns la telefon. 

Presupusul autor al crimei din zona aflată la periferia Iaşiului lucra de câteva zile pentru doi soţi, în vârstă de 60 şi, respectiv, 74 de ani.

Citeşte şi Crimă înfiorătoare în Săpânţa. Un cioban ŞI-A DECAPITAT COLEGUL de stână

Suspectul, un băiat în vârstă de aproximativ 17 de ani, intenţiona să se ascundă în zona comunei Comarna. 

„Principalul suspect în cazul dublei crime din Vlădiceni a fost reţinut. El este dus la audieri. În momentul reţinerii, suspectul nu a opus rezistenţă. El şi-a recunoscut faptele”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. 

Corpurile celor doi bătrâni au fost găsite joi de fiica acestora, care a sunat la serviciul 112 atunci când a constatat că au mai multe răni şi tăieturi pe corp. După sosirea criminaliştilor, în curtea casei a fost găsit un topor, un al doilea fiind descoperit aruncat pe un câmp. Ambele topoare erau pline de sânge. Din casă au dispărut actele, bani şi telefoanele mobile. 

Citeşte şi Întâmplări HALUCINANTE într-un sat din apropierea Iaşului. Totul pare desprins dintr-un FILM HORROR