Detalii incredibile despre meciul lui Moroşanu. Românul nu s-a luptat cu un sportiv, ci cu un mincinos notoriu

Eduard Irimia, unul dintre cei mai influenţi promotori K 1 din România, a dezvăluit că Maurice "Gorilla" Jackson, adversarul lui Cătălin Moroşanu de sâmbătă, din gala de la Torino, nu este un luptător, ci un mincinos notoriu.

14 dec. 2015, 08:31
Detalii incredibile despre meciul lui Moroşanu. Românul nu s-a luptat cu un sportiv, ci cu un mincinos notoriu

Nu mai este loc de întors. Nu avem cum să ne minţim. Ce s-a întâmplat la Torino a fost un adevărat dezastru. Ne cerem scuze în faţa lui Cătălin Moroşanu, el nu are nici o vină. Le cerem scuze şi suporterilor români din Italia. Am fost păcăliţi de promotorul acestui aşa zis luptător american.

Şi-a falsificat CV-ul, iar informaţiile pe care le-am primit despre el nu au fost reale. Ne-a încântat că era dispus să lupte un gigant de 2.06 m. În plus de asta am aflat că şi-a falsificat pe net şi o poveste despre faptul că este un sportiv de performanţă. Totul a fost o făcătură ordinară. După meci nu i-am mai dat nici un ban. El a venit la noi la hotel să ne ceară bursa lui. L-am trimis la plimbare, deoarece nu aveam nevoie de un măscărici în gala de la Torino„, a declarat promotorul Eduard Irimia, pentru fanatik.ro.

Citeşte şi Cătălin Moroşanu, reacţie pe Facebook după circul de la Torino VIDEO

Acesta a mai spus că va avertiza pe toată lumea despre cine este cu adevărat Maurice „Gorilla” Jackson: „Vom trimite informaţiile reale despre acest om în toată lumea. Ne spunea că Moroşanu l-a lovit după ceafă neregulamentar şi că nu mai avea putere să lupte. Un mincinos notoriu. Dacă ştiam de la început adevărul despre el vă rog să mă credeţi că nu ne mai băgam în seamă cu acest individ„.

Citeşte şi Cătălin Moroşanu şi-a făcut KO adversarul: „Orice femeie din sală îl bătea pe ăsta în seara asta”

Sâmbătă seara, la Torino, luptătorul din SUA s-a aruncat pe jos încă de la primul pumn încasat de la Moroşanu, iar organizatorii au „tras” de el ca să continue lupta. După un minut de pauză, Jackson a continuat însă s-a aruncat iar pe jos, fără să fie lovit. Americanul a fost în cele din urmă descalificat în huiduielile publicului. Cătălin Moroşanu şi-a cerut scuze la finalul meciului în faţă suporterilor români prezenţi în sală.