Gestul emoţionant al amantei lui Ioan Crişan. Ce a făcut Aurora Ardelean pentru afaceristul din Arad

Gestul emoţionant al amantei lui Ioan Crişan. Aurora Ardelean, în vârstă de 53 de ani, este consilier local în comuna Iratosu, dar ocupă și funcția de contabilă şi director executiv la firma afaceristului.

03 iun. 2021, 18:19
Gestul emoţionant al amantei lui Ioan Crişan. Ce a făcut Aurora Ardelean pentru afaceristul din Arad
Gestul emoţionant al amantei lui Ioan Crişan

Gestul emoţionant al amantei lui Ioan Crişan. Procurorii au audiat-o pe amanta omului de afaceri Ioan Crișan, de la care ar fi putut obține informații foarte importante. Mașina în care Ioan Crișan și-a găsit sfârșitul era înregistrată chiar pe numele surorii amantei sale.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Primele imagini cu Aurora, amanta lui Ioan Crişan, afaceristul ucis din Arad

În urmă cu câteva ore, femeia a făcut un gest emoţionat, şi-a pus ca poză de profil pe Facebook o imagine cu afaceristul Ioan Crişan.

Amanta lui Ioan Crişan şi-a pus poză de profil, pe Facebook, cu afaceristul

Gestul emoţionant al amantei lui Ioan Crişan

Cu o zi înainte să moară, omul de afaceri a mers la ferma sa situată la 11 km de Arad. Vineri seara a ajuns acasă în jurul orei 21:00, a parcat mașina pe locul 343, care îi aparținea, apoi a urcat în apartamentul său, unde a rămas toată noaptea.

Dimineața, la ora 06:40, a ieșit din scara blocului și a mers spre cafenea. Se pare că acesta nu s-a oprit deloc pe drum. Anchetatorii vizionează acum imaginile de pe sute de camere de luat vederi, care l-ar fi putut surprinde pe omul de afaceri.

Nu s-a oprit deloc pe drum. În momentul de față se vizionează sute de camere de supraveghere. Când s-a urcat apoi în mașină, autoturismul omului de afaceri a sărit în aer, iar suflul exploziei a spart geamurile de la mai multe apartamente din apropiere.

Anchetatorii iau în calcul acum ipoteza în care soția lui Ioan Crișan să fi știut că este înșelată și ar fi vrut să se răzbune pe acesta, conform Antena 3.

Cu ce se ocupa afaceristul din Arad?

Ioan Crişan

, bărbatul mort după ce autoturismul lui a explodat, era un prosper om de afaceri. A stat 25 de ani la primul sau job: electronist la Aeroportul din Arad, pentru ca mai apoi să se orienteze către transporturi.

Pasionat de pescuit, Crişan a decis să investească în peşti aşa că a înfiinţat firma Crimatex, prima crescatorie de somn african din ţară. A cumpărat o fostă topitorie de cânepă la Iratoşu, la 7 kilometri de Arad și a amenajat aici 22 de bazine, unde a început să crească somni africani care ajung si la 15 kilograme.

Ulterior, afaceristul a investit și într-o unitate de procesare a cărnii, pentru a produce mezeluri din pește. Anul trecut a adus în ţară şi doi crocodili, pe care voia sa-i crească pentru carne. Pandemia i-a dat, însă, planurile peste cap. Deşi afacerile păreau că îi merg bine, Crişan a avut procese cu două firme de asigurări, diferiți creditori și chiar cu firma de salubritate.