Detalii INCREDIBILE în cazul DJ-ULUI mort în braţele unei PROSTITUATE. Ce a scos la iveală ancheta VIDEO

Un bărbat din Caransebeş a făcut infarct şi a murit în timp ce făcea sex cu o prostituată în maşină. Trupul bărbatului a fost descoperit de nişte oameni care au trecut pe lângă maşină. Bărbatul era un DJ cunoscut în Caransebeş şi avea 41 de ani.

14 iun. 2014, 16:02

Un cunoscut DJ din Caransebeş a făcut infarct şi a murit în timpul unei partide de amor cu o prostituată. Totul s-a petrecut într-o maşină, parcată într-o zonă retrasă de lângă oraş. Tânăra s-a speriat când bărbatului i s-a făcut rău şi în loc să cheme salvarea, l-a încuiat în autoturism şi a fugit, potrivit România TV.

Citeşte şi A murit în timpul unei partide de SEX, însă continuarea e TERIFIANTĂ! Ce au descoperit la înmormântare

După ce a întreţinut relaţii sexuale cu prostituata, bărbatul a început să se simtă rău. El a făcut infarct, iar câteva momente mai târziu a murit. Când a văzut că DJ-ul nu mai dă nicun semn de viaţă, tânăra s-a speriat. În loc să cheme ambulanţa, aceasta a încuiat maşina şi a intrat în panică. Un bărbat care trecea prin zonă a auzit zgomotele şi s-a apropiat de maşină.

Acesta a sunat imediat la 112, iar pentru a-l scoate din autoturism pe DJ a fost nevoie şi de intervenţia pompierilor. Între timp, prostituata a fugit de la locul tragediei. La scurt timp, femeia a fost găsită şi dusă la audieri unde a recunoscut totul. Potrivit medicilor care au încercat să-l salveze pe bărbat, acesta ar fi suferit un infarct.

Citeşte şi Femeia filmată când FĂCEA SEX CU UN BĂTRÂN în plină stradă, audiată de poliţişti. Află cum a venit îmbrăcată

DJ-ul care a murit mai fusese văzut în compania aceleiaşi tinere. El era un DJ renumit în oraş, era căsătorit, iar soţia munceşte de câţiva ani în străinătate. Poliţiştii continuă ancheta în acest caz. Nişte trecători au descoperit trupul neînsufleţit al dj-ului, dezbrăcat, pe bancheta din spate a maşinii şi au sunat la 112.