Detalii incredibile în cazul morţii lui Dan Condrea. Patronul Hexi Pharma vorbea la telefon în momentul accidentului

Dan Condrea vorbea la telefon cu partenera sa de viaţă în momentul producerii accidentului, spun anchetatorii. Între timp, Parchetul General nu confirmă încă identitatea lui Dan Condrea. Procurorii spun că aşteaptă rezultatele probelor ADN şi expertiza tehnică a autoturismului implicat în accident.

23 mai 2016, 12:32
Detalii incredibile în cazul morţii lui Dan Condrea. Patronul Hexi Pharma vorbea la telefon în momentul accidentului

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, şi-a pierdut viaţa, duminică seară, într-un accident rutier petrecut în judeţul Ilfov, pe drumul ce leagă localităţile Buftea de Corbeanca, au anunţat surse din rândul poliţiştilor, accidentul fiind semnalat în jurul orei 19.30. Maşina condusă de acesta a intrat într-un copac, impactul fiind atât de violent încât bărbatul şi-a pierdut viaţa pe loc. Echipele de salvatori ajunse la faţa locului au găsit o victimă desfigurată.

Dan Condrea a renunțat la SUV-ul pe care îl conducea de obicei și a început să conducă mașina în care era în momentul accidentului. În acte, acest automobil aparține tatălui omului de afaceri.

Luni dimineaţă, criminaliştii s-au întors la locul în care Dan Condrea, patronul Hexi Pharma a murit. Se ridică noi probe de acolo şi se fac cercetări. Între timp, poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Cazul este cercetat de procurorii care fac cercetări în dosarul dezinfectanţilor de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Se aşteaptă ca anchetatorii să ajungă şi la locuinţa lui Dan Condrea. Acesta locuia separat de fosta soţie.

Actuala soție a lui Dan Condrea le-ar fi declarat polițiștilor că a vorbit foarte mult la telefon cu el în acea zi. Cel mai probabil acea convorbire să fi fost în curs și în momentul impactului.

Atunci când legătura telefonică s-a întrerupt, ea a insistat să-l sune până în momentul în care au apărut polițiștii la fața locului. Potrivit informațiilor obținute de Digi24, unul dintre polițiști a răspuns la telefon și i-a spus soției ce s-a întâmplat.

O altă echipă de poliție a mers la domiciliul acestora de unde au preluat-o pe soție și au mers la locul accidentului pentru a face prima identificare. Ea a confirmat documentele găsite la fața locului și a spus că îl recunoaște după hainele pe care patronul Hexi Pharma le purta.

Soția lui Dan Condrea a mai povestit că acesta i-ar fi spus că merge să ia o gură de aer, că nu se simțea deloc bine, că era destul de agitat și că a dormit foarte puțin.

Citeşte şi: Fosta soţie: „Nu era genul care să se omoare, ci genul care te omora el pe tine. Dacă e sinucidere, l-au împins la asta!”

Dan Condrea divorțase de soția lui Laura, cu care fusese împreună vreme de 19 ani, din Facultatea de Medicină din 1994 și pînă în 2009.

În acest weekend, fata de 10 ani rămăsese la soția lui. După-amiază, perioada de vizită la mamă se încheia și soția și fata îl așteptau ca să vină să ia copilul.

„Condrea n-a apărut și chiar ne întrebam ce se întâmplă”, a mărturisit fosta soție unor prieteni. „La un moment dat, la ușă a apărut șoferul lui de la firmă, un tip ciudat care lucrase înainte într-o instituție de forță”, a povestit fosta soție amicilor.

„Noi ne uitam la desene animate, nu știam ce s-a întâmplat. Șoferul nu ne-a spus, mai bine, că a protejat-o pe fetiță”, a încheiat fosta soție.

Întrebată de prieteni dacă Dan Condrea era depresiv, Laura, care a avut multe conflicte cu el, depunând plângeri a răspuns: „Nu era genul care să se omoare, ci genul care te omora el pe tine. Dacă e sinucidere, l-au împins să facă asta!„.