Detalii inedite scoase la iveală de nepoata lui Nicolae Ceaușescu: ”L-am îmbrăcat pe Nicu în femeie și l-am scos din casă!”

Mihaela Ceaușescu, nepoata dictatorului, a venit cu informații incredibile cu privire la viața de familie trăită de fostul președinte al României.

22 nov. 2021, 23:24
Detalii inedite scoase la iveală de nepoata lui Nicolae Ceaușescu: ”L-am îmbrăcat pe Nicu în femeie și l-am scos din casă!”

Detalii inedite scoase la iveală de nepoata lui Nicolae Ceaușescu. Fata lui Marin Ceaușescu, fratele mai mare al dictatoruluică dintre toți verii săi cel mai bine s-a înțeles cu Nicu Ceaușescu, al treilea fiu al Elenei și a lui Nicolae Ceaușescu.

Detalii inedite scoase la iveală de nepoata lui Nicolae Ceaușescu

Acesta a deținut funcția de prim-secretar al organizației PCR Sibiu către sfârșitul regimului comunist din România și considerat un potențial succesor în funcție al tatălui.

Citește și: Omagiu pentru Nicolae Ceauşescu, pe autostrăzile din Italia. Cum a fost surprins un TIR din Suceava: Noi ce-am construit, voi nu reuşiţi să daţi cu var!
„Eu nu am fost foarte apropiată de Zoia, dar am văzut-o de destul de multe ori. În primul rând că prieteniile adevărate între veri – iar noi am fost mulți, cred că 18 – se leagă în copilărie. Când eu am venit, deja erau legate – fuseseră colegi de școală, de clasă, se vizitaseră. Eu am venit așa…

I-am cunoscut, dar nu am mai reușit să leg niște prietenii temeinice cu verii mei, deși eram destul de apropiați de vârstă. Cred că eram și puțin altfel. Venind dintr-o țară altfel, sigur tot socialistă Praga, dar altă cultură, era mult mai deschisă și era o anumită civilizație, o anumită austeritate a persoanei.

Prima dată când am auzit aici niște înjurături pe care nu le auzisem în casă nici nu am înțeles foarte bine despre cine este vorba. (…)

Am fost mai apropiată de Nicu, pentru că temperamental eram foarte asemănători noi doi. Zoia a fost întotdeauna foarte discretă, foarte retrasă. Greu ajungeai la ea, eu cred că era introvertită. Eu nu am fost retrasă niciodată, am fost mai zbuciumată. În sensul bun.

Într-una din zile, l-am îmbrăcat pe Nicu Ceaușescu în femeie și l-am scos din casă. Fuma tigara din tigara aproape si aveam numai povesti misto. Nu stiam atunci cine era de fapt. Aveam o brichetă sub formă de pistol, de care râdeam singură până leșinam.”, a povestit Mihaela Ceaușescu, pentru Antena 3.

Citește și: Fosta iubită a lui Nicu Ceaușescu face dezvăluiri cutremurătoare: „Am primit amenințări că voi fi distrusă, apoi erau lacrimi la telefon că nu poate fără mine”