Detalii înfiorătoare despre dubla crimă din Argeș. Vinovatul a amenințat, în direct la tv, că își va ucide familia

O femeie din Mihăești, Argeș, și fiul ei de 15 ani au fost uciși cu bestialitate de concubinul femeii care, ulterior, a încercat să-și pună capăt zilelor.

17 mai 2021, 08:35
Detalii înfiorătoare despre dubla crimă din Argeș. Vinovatul a amenințat, în direct la tv, că își va ucide familia

Femeia din Mihăești, Argeș, și fiul ei de 15 ani au fost uciși cu bestialitate de concubinul femeii care, ulterior, a încercat să-și pună capăt zilelor.

Dubla crimă ar fi fost comisă în zona bisericii din satul Drăghici. Oamenii legii au intervenit de urgență și au găsit mai întâi trupul neînsuflețit al adolescentului, care avea răni la nivelul capului. Pe femeie au găsit ulterior în curtea bisericii, având o rană adâncă la gât.

Criminalul a fost prins de polițiști fix în momentul în care încerca să se sinucidă. A apucat să-și provoace răni cu cuțitul la nivelul gâtului. A fost dus de urgență la Spitalul Județean Pitești.

Medicii au spus că a intrat în operație, dar că sunt destul de rezervați privind șansele lui de supraviețuire.

Procurorii au început cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

Criminalul a anunțat ce avea de gând într-o emisiune tv. Autoritățile au ridicat din umeri

Autorul dublei crime a fost prezent într-o emisiune televizată, alături de concubină, într-o tentativă de împăcare publică a celor doi. El a recunoscut, fără ezitare, că și-a amenințat partenera cu moartea și că ar putea chiar să treacă la acțiune.

Bărbatul ar fi ucis-o pe femeie și pe fiul acesteia pe fondul geloziei. Mai mult, a acuzat-o de infidelitate și când s-a aflat în platoul emisiunii și a spus clar și răspicat că o va ucide, atât pe ea, cât și pe adolescent, dacă va fi părăsit.

În ciuda afirmațiilor publice făcute de criminal înainte de a comite oribilele fapte, autoritățile nu au făcut nimic pentru a împiedica ceea ce avea să urmeze. Și vecinii spun că bărbatul a amenințat de nenumărate ori că își ucide familia.

Citește și Dublă crimă terifiantă în Argeș! Un bărbat şi-a ucis soţia şi fiul în curtea unei biserici