Detalii înfiorătoare din ancheta de la Caracal! Ies la iveală noi informaţii: Sunt mai multe crime

Apar detalii şocante din cadrul anchetei de la Caracal. Se pare că Alexandra şi Luiza nu sunt singurele victime ale criminalului Gheorghe Dincă. Un cunoscut jurnalist aduce la lumină o serie de afirmaţii deosebit de grave care pot schimba cursul anchetei care a şocat întreaga Românie.

RomaniaTV.net
05 aug. 2019, 05:52
Detalii înfiorătoare din ancheta de la Caracal! Ies la iveală noi informaţii: Sunt mai multe crime

Ies la iveală noi detalii bombă din anchetă. Cazul Caracal ia o amploare incredibilă. Sunt mai multe crime. Un cunoscut jurnalist de investigație face afirmații extrem de grave. Monstrul Gheorghe Dincă a comis încă cel puțin două crime. Alexandra și Luiza nu ar fi singurele sale victime.

Dezvăluiri incredibile făcute de un martor-cheie în cazul Caracal: Era un fum greu! Niciodată n-a mirosit în felul ăsta 

Cazul care a îngrozit întreaga Românie ia amploare. S-a detonat bomba în direct. Un cunoscut journalist spune că pe lângă Alexandra și Luiza, Gheorghe Dincă arm ai fi comis alte două crime.

„Din cele spuse de avocatul lui Dincă, reiese că monstrul a mărturisit că a cumpărat de la Craiova atât cartelă, cât și telefon nou. Te întrebi – De ce are nevoie de telefon nou, de vreme ce avea foarte multe în casă? Ei, de pe acel telefon nou, el a sunat familia Alexandrei, pe mama Alexandrei, pentru a o liniști. Mai avem informația de la DIICOT că a găsit în casa lui Dincă un telefon care a fost monitorizat în dosarul Luizei. De asemenea, acel telefon a fost folosit pentru a liniști familia Luizei. El cumpăra câte un telefon pentru fiecare familie. De ce folosea telefoane noi? Pentru a nu fi identificate. Dacă numărăm câte telefoane a cumpărat, o să avem surpriza să vedem că sunt tot atâtea telefoane câte victime a avut”, a spus Marilena Barața la România TV.

Anchetatorii au ridicat un APARAT FOTO de la Casa Groazei. Monstrul din Caracal şi-ar fi fotografiat victimele