Detalii neștiute din mariajul lui Ionuț Dolănescu cu soția sa. Doinița și-a lăsat fostul soț pentru el, iar artistul a refuzat să o ia de nevastă pe Irinuca Loghin

Ionuț Dolănescu a celebrat 14 ani de mariaj alături de soția sa Doința, însă nu toată lumea știe care au fost secretele ascunse în spatele acestei relații. Artistul a dezvăluit că a refuzat să o ia de soție pe Irinuca Loghin, din dragoste pentru Doinița. În prezent, cei doi formează o echipă foarte bună, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Iar artistul declară că nu s-au certat niciodată.

18 sept. 2023, 13:06

Ionuț Dolănescu a făcut declarații surprinzătoare despre relația cu soția sa. Celebrul artist este căsătorit cu Doinița de 14 ani, iar recent au sărbătorit acești ani petrecuți împreună. Totuși, există foarte multe aspecte necunoscute despre iubirea lor și despre modul în care s-au cunoscut.

Citește și: Ce sacrificii e nevoită să facă Theo Rose pentru fiul ei. Artista dă cărțile pe față. „Nu mai pot!”

În 2007, cei doi au luat hotărârea de a merge pe același drum, devenind un cuplu oficial. Artiștii au început să colaboreze atât în viața personală, cât și în cea profesională. Nu a durat mult până când au devenit părinți, aducând-i pe lume pe cei trei copii ai lor, Vlad, Ioana și Iancu. În sfera profesională, Ionuț și Doinița au avansat rapid, cântând împreună la evenimente private și concerte, amândoi fiind interpreți de muzică populară.

Într-un interviu pentru revista Formula As, Ionuț Dolănescu a vorbit despre relația pe care o are cu soția lui.

„Mi-a dat Dumnezeu o jumătate excepţională şi mulţumesc providenţei în fiecare zi pentru asta. Suntem de 14 ani împreună, avem trei copii şi aproape că nu ne-am certat niciodată. Vă vine să credeţi? Nu exagerez şi nu vă mint! Doiniţa este o femeie atât de caldă şi de înţeleaptă, care ştie să mă înţeleagă şi să mă tempereze. Câteodată îi mai spun, mai în glumă, mai în serios: „Măi, dar tu nu te-ai plictisit? Hai să ne mai certăm şi noi!” Ea zâmbeşte larg şi mă îmbrăţişează. Este o veritabilă gospodină şi o familistă convinsă. În meseria noastră e foarte greu să găseşti pe cineva cu care să te înţelegi şi tocmai de aceea o respect şi o iubesc enorm. Doiniţa este liniştea, fericirea şi viaţa mea. Fără ea, nu cred că reuşeam să mă menţin pe poziţie. Suntem foarte fericiţi împreună şi cred că acest lucru se vede cel mai elocvent pe scenă”, a declarat artistul pentru cunoscuta revistă.

Ionuț Dolănescu e mândru și de cariera soției lui.

„De cele mai multe ori, Doiniţa îmi compune melodii, vine cu idei muzicale originale şi mă fascinează acest fel al ei de-a fi. Are şi o educaţie foarte robustă şi sănătoasă… Dacă nu ar fi ea, nu aş merge mai departe. Ne completăm frumos în cele din urmă şi pe scenă, şi acasă, în viaţa de zi cu zi”, a mai adăugat el.

Relația dintre Ionuț Dolănescu și Doința a avut un început controversat. Doinița a „fugit” din patul soțului ei direct în brațele lui Ionuț. Violonista și-a anunțat soțul printr-un simplu bilet lăsat pe noptieră. Acesta l-a părăsit după o relație de peste nouă ani, pentru că a găsit fericirea în altă parte. De atunci, Doina nu s-a mai întors pentru a-și lua lucrurile, nu a mai comunicat cu membrii familiei, prietenii, nașii sau finii, și nu a mai manifestat interes față de casa pe care cei doi o construiau în afara orașului sau față de datoriile acumulate la bancă.

Citește și: Dani Mocanu, mesaj ameninţător la adresa primarului. „Bă, fii atent ce spun! Pe mine nu mă ia nimeni de fraier!”