Detalii picante despre escapadele amoroase ale lui Robbie Williams: „S-a culcat cu toate fetele de la Spice Girls, mai puțin cu mine!”

Controversatul Robbie Williams a afirmat că a avut aventuri de o noapte cu patru dintre cele cinci membre ale formației Spice Girls.

21 aug. 2023, 17:31
Detalii picante despre escapadele amoroase ale lui Robbie Williams: „S-a culcat cu toate fetele de la Spice Girls, mai puțin cu mine!”
Despre aventurile de o noapte ale lui Robbie Williams

Robbie Williams a afirmat, în urmă cu mai mult timp, că a avut aventuri de o noapte cu patru dintre cele cinci membre ale formației Spice Girls.

Mel C a vorbit în cartea ei, „Who I Am”, despre relația ei cu artistul, mărturisind că nu l-a anunțat că va scrie despre el.

„Nu i-am zis dinainte că voi scrie despre felul cum s-a purtat de-a lungul anilor. La fel ca și noi, relațiile vin și pleacă. La acel moment, chiar a durut, dar o dată ce treci peste, nu mai simți nimic”, a scris ea.

Citește și: Ce face acum prima iubită celebră a lui Adrian Mutu. A ajuns la 42 de ani și arată țiplă. Cine este femeia care i-a furat inima fotbalistului după divorțul de Alexandra Dinu

Acum câțiva ani, Robbie Williams a încercat să infirme zvonul pe care chiar el l-a lansat:

„La un moment dat, într-un turneu, am spus: sunt foarte norocos că am fost în Take That și în patru din cele cinci Spice Girls. A fost introducerea pentru piesă și doar o glumă, doar că gluma a mers prea departe. Aș vrea să le cer scuze membrelor Spice Girls, soților și iubiților lor”.

Citește și: Îți mai amintești de serialul Clona? În telenovelă erau tată și fiică, iar în realitate sunt iubiți. Cum arată acum Mel și Lucas

Atunci, Mel B i-a dat un răspuns public și foarte sugestiv, care a confirmat că e vorba despre o situație reală.

”Mi-a cerut scuze pentru prostia asta, pentru că spus că a fost cu toate cele cinci Spice Girls. Ar fi vrut el! Eu am fost singura cu care nu a fost. Este doar un prieten. Bleah!”, a spus Mel B.

Starul în vârstă de 49 de ani, a pregătit pentru fanii din România un spectacol de 2 ore, care a reprezentat și o aniversare a 25 de ani de la debutul său în calitate de cântăreț solo. După concertul de sâmbăptă, pe contul de social media al artistului a apărut următorul mesaj: „București, ești una dintre cele mai adorabile audiențe în fața căreia am cântat vreodată. Mulțumesc”.