Detalii picante din viața personală a lui Florin Cîțu. A fost căsătorit, iar acum are o iubită celebră

Despre viața profesională a lui Florin Cîțu se știe absolut tot, însă nu același lucru se poate spune și despre viața sa personală. Nu mulți știu că acesta ar fi fost căsătorit, iar acum ar avea o iubită celebră.

09 oct. 2021, 15:26
Detalii picante din viața personală a lui Florin Cîțu. A fost căsătorit, iar acum are o iubită celebră

Florin Cîțu și-a păstrat mereu viața privată departe de ochii curioșilor. Premierul demis a evitat să vorbească despre relațiile sale și nu a dat niciodată detalii intime despre viața sa.

Chiar și așa, în presă, de-a lungul timpului, au apărut mai multe zvonuri. Unul dintre acestea este acela că Florin Cîțu ar fi fost căsătorit în urmă cu zece ani, însă nu se cunosc detalii despre identitatea presupusei soții.

Ceea ce se știe sigur este că premierul demis este în prezent necăsătorit, însă, cu toate astea, s-a zvonit că ar avea o relație cu Elena Calistru, președintele și co-fondatorul asociației Funky Citizens.

Această presupunere a pornit dintr-o emisiune difuzată de Antena 3, acolo unde ea era invitată, iar Eugen Teodorovici a numit-o „doamna Cîțu”. Totuși, nu este nimic oficial, pentru că această informația nu a fost confirmată oficial niciodată.

Elena Calistru lucrează în societatea civilă încă din anul 2008 în proiecte naţionale şi internaţionale legate de bună guvernare, transparenţă, politici fiscal-bugetare. Are o vechime de peste zece ani, este coordonatoare și un liant important pentru echipa din care face parte.

„Președinte, ONG-istă cu vechime de peste 10 ani, coordonatoare și liant al întregii echipe, poster pentru implicare civică și membru fondator al asociației”, se prezintă Elena Calistru, pe site-ul asociației.

Cine e Florin Cîţu

Florin Cîțu este născut pe 1 aprilie 1972 și este senator PNL din 2016.

El a absolvit în 1996 Grinnell College din SUA, specializarea economie/matematică, şi are un program doctoral completat, fără disertaţie, la Iowa State University.

Florin Cîțu a fost economist șef al ING. Anterior revenirii în România, Cîţu a mai lucrat ca economist la Banca Europeană de Investiţii (2003 – 2005) şi la Banca Centrală a Noii Zeelande (2001 – 2003).

În perioada 1997 – 2001, acesta a fost lector la Iowa State University, în SUA. Ca limbi străine cunoscute, din CV reiese că vorbește engleză, franceză și italiană.