DETALII ŞOCANTE despre accidentul lui MICHAEL SCHUMACHER! CONCLUZIILE ANCHETEI

Ancheta privind accidentul suferit de Michael Schumacher la schi, la sfârşitul anului trecut, a fost finalizată, iar concluziile sunt de-a dreptul şocante.

19 feb. 2014, 08:48
DETALII ŞOCANTE despre accidentul lui MICHAEL SCHUMACHER! CONCLUZIILE ANCHETEI

Procurorul Patrick Quincy, cel care s-a ocupat de acest caz, a dezvăluit că Schumacher a zburat peste 10 metri în aer, după ce s-a lovit cu schiurile de o piatră, potrivit ziare.com.

Schumacher, care schia la patru metri şi jumătate distanţă faţă de pista amenajată, a fost aruncat la 10,4 metri în aer, după care a căzut cu partea dreaptă a capului pe o altă piatră. Casca purtată de fostul campion de Formula 1 s-a spart în mai multe locuri, iar Schumi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Universitar din Grenoble, unde se află şi în prezent.

Michael Schumacher a fost în comă îndusă până de curând, când medicii au decis să îi reducă medicaţia. Deşi se spune că fostul pilot ar fi clipit, acesta este încă fără cunoştinţă pe patul de spital.

Citeşte şi Ancheta în cazul accidentului lui Michael Schumacher a fost oprită. Vezi CONCLUZIILE anchetatorilor

Citeşte şi Veşti proaste pentru Michael Schumacher: „Are doar 50% şanse să NU rămână o LEGUMĂ”

În ultimele zile s-a speculat mult pe tema faptului că fragilitatea căştii sale de protecţie ar fi fost dată şi de camera video pe care sportivul o purta, anchetatorii spunând că ea ar fi acţionat ca un ciocan care a spart echipamentul de protecţie în momentul impactului şi a agravat lovitura la cap.

Citeşte şi Michael Schumacher, tot în comă. CASCA CU CAMERĂ i-ar fi fost fatală, spun anchetatorii